Hotel Amadil Ocean Club

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maroko, Agadir
Ubytování Hotel Amadil Ocean Club
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 114 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1all inclusiveVýhody nabídky 2sportovní vyžitíVýhody nabídky 3skluzavky a tobogányVýhody nabídky 4Wi-Fi zdarmaVýhody nabídky 5Dětská cena/sleva pro děti do: 11 letStřediskoAgadirPolohaHotel se nachází cca 1,5 km od centra města Agadir. Pláže Tamraght a Taghazout, které jsou vhodné pro surfaře jsou vzdálené cca 30 km. V blízkém okolí jsou golfová hřiště.Mezinárodní letiště v Agadiru (AGA) je od hotelu vzdálené cca 30 km.PlážPísčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma. U pláže se nachází pobřežní promenáda.



 VybaveníVstupní hala, recepce, hlavní restaurace a 2 à la carte restaurace - italská kuchyně a marocká kuchyně (v restauracích k dispozici židličky pro děti), bar, klimatizace, krytý bazén, venkovní bazén, dětský bazén, bazénový bar, výtah, Wi-Fi zdarma, směnárna.UbytováníDvoulůžkový pokoj Standard - manželská postel nebo 2 oddělená lůžka (s možností přistýlky). Pokoj má individuálně ovladatelnou klimatizaci/topení a má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, toaletní potřeby, fén), TV, telefon. Za poplatek trezor, minibar. Za příplatek pokoje s výhledem na bazén nebo bočním výhledem na moře.StravaAll inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů v hlavní restauraci, občerstvení v baru u bazénu (10:00 - 13:00) a vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje během dne.



 Sport a zábavaFitness; aerobik; tenis; stolní tenis; volejbal; vodní pólo; dětské hřiště; mini klub; animační programy pro děti i dospělé. Za poplatek masáže; hammam; sauna.



 Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.InformaceV ceně zájezdu je zahrnuta povinná pobytová taxa.Pro vycestování do Maroka je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 6 měsíců pro návratu z destinace. Konkrétní informace si můžete ověřit na internetových stránkách Ministerstva zahraničí www.mzv.cz nebo na zastupitelských úřadech jednotlivých států.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.