Královská města Premium

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maroko, Agadir, Fez, Essaouira
Název ubytování Královská města Premium
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 23 679 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Ubytování v luxusních hotelech - nabídka pro náročné klienty! • komfortní prohlídky v malých skupinách - do 25 osob • římské město Volubilis • Rabat - moderna a středověk • Meknes - marocké Versailles • Casablanca • tajemná medína ve Fés • Marrákeš s magickým náměstím Djemaa el Fna • pro zájemce týdenní pobyt v Agádíru  


Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení, transfer do hotelu v Agádíru, večeře a přenocování. Čas na odpočinek po cestě.  


Den 2
Po snídani přejezd podél Atlantického pobřeží do města As-Sawíra. Je to pobřežní městečko proslulé výrobky z místního dřeva zvaného tui (podobného mahagonu), původní architekturou a uměleckou atmosférou. Masivní opevnění starého města, úzké a křivolaké uličky s typickými bílými domky s modrými dveřmi, kavárny, okouzlující přístav to je téměř pohádkový obraz. Večeře a přenocování v hotelu v As-Sawíře. (Trasa cca 170 km)  


Den 3
Po snídani přejezd do Al-Džadídy - bývalé portugalské enklávy. Prohlídka historického centra města: pevnost Mazagan s portugalskou cisternou, kostel a velká mešita, domy židovských a portugalských obchodníků a arabská medína. Následně přejezd do Casablanky a krátká prohlídka centra města: mešita Hassana II. s nejvyšším minaretem světa (200 m vysoký) a náměstí Mohameda V., jehož budova je zajímavou ukázkou koloniální architektury. Večeře a přenocování v hotelu. (Trasa cca 350 km)  


Den 4
Po časné snídani odjezd do Rabatu, hlavního města Maroka. Prohlídka města: mešita a věž Hassana ze 12. století, mauzoleum Mohameda V. (dědečka panujícího Mohammeda VI.), královský palác s impozantní bránou Bab al-Rouah a umělecká čtvrť Oudaia Kasbah. Následně se vydáme do Meknes nazývaného městem krásných bran. Poté zastávka k fotografování bran Bab el-Khemis a Bab el-Mansour, považovaných za nejpůsobivější v celém Maroku. Návštěva legendárních stájí a stodol sultána Moulaye Ismaila. Následně přejezd do města Fés, večeře a přenocování. (Trasa cca 300 km)  


Den 5
Po snídani prohlídka města Fés, duchovního a náboženského centra Maroka. Návštěva: medíny (památka UNESCO) Fes el-Bali, skutečného labyrintu s více než 9000 vinutými uličkami, kde není možné pohybovat se bez místního průvodce, mešity a univerzity Al-Karaouine, mauzolea zakladatele města Moulaye Idrisse II. (obě místa jsou přístupná pro nemuslimy pouze zvenčí) a koželužny. Výjimečná medína města Fés je místem, které umožní přenést se na několik hodin do období středověku. Následně tzv. Nový Fés: královský palác Dar el Makhzen (zvenčí), obrovská brána Bab al Jeloud, procházka židovskou čtvrtí Mellah. Následně přejezd do Marrákeše. Příjezd do hotelu pozdě večer. Večeře a přenocování v hotelu.  


Den 6
Po snídani návštěva Marrákéše nazývaného Červeným městem a často uznávaného za nejatraktivnější město Maroka. Program zahrnuje mimo jiné: bazar (souk) známý díky výrobkům místních řemeslníků, mešitu Kutubíja ze 12. století, palác Bahia a slavnou zahradu módního návrháře Yves Saint Laurenta. Během prohlídky města krátká návštěva berberského bylinkářství. Večer se vydáme na náměstí Djemaa el Fna, které je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO; je tam rušno po celý den (mimo jiné: zaklínači hadů, polykači ohňů, trénované opice, občerstvení, spousta stánků, atd.). Ubytování, večeře (neboo oběd v hotelu) a přenocování v Marrákeši. 


Den 7
Pro zájemce účast ve fakultativním výletu (za příplatek cca 250 EUR/os.). Let balonem nad Marrákešem při východu slunce - nezapomenutelný zážitek s úchvatnými výhledy. Obrovská dávka dojmů a poznávání míst, která nelze ze země zahlédnout. Perfektní zakončení dovolené. Po snídani odjezd z Marrákeše a přejezd malebným pohořím Vysokého Atlasu do Agádíru. Večeře a přenocování v Agádíru. (Trasa cca 270 km)


Den 8
Po snídani volný čas. Transfer:
- klienti zůstávající na druhý týden pobytu v Agádíru nebo na druhý poznávací zájezd Maroko - magický jih - transfer do vybraného hotelu,
- klienti, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště v Agádíru a odlet do Polska.  


Upozornění k programu
Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.  
Většina muslimských památek se prohlíží pouze zvenčí - týká se to zejména mešit. Věnujte pozornost vhodnému oblečení - ženy by měly mít dlouhé sukně a zakrytá ramena. To se samozřejmě nevztahuje na pláže a hotelové bazény.
Je dobré dávat si pozor na fotoaparáty, kamery a peněženky - riziko krádeží.  

Zájezd ve verzi PREMIUM - to jsou nezapomenutelné zážitky z památek a cestování spolu s celou řadou dalších výhod, jako je maximálně 25 osob v autobuse a kvalitní 4/5* hotely s klimatizací. Jako vždy, garantujeme profesionální přístup pečlivě vybraných průvodců a řidičů.

UPOZORNĚNÍ! Ceny uvedené v katalogu společně s aktuálními cenami v systému jsou platné pouze pro obyvatele Polska/České republiky. V případě jiné státní příslušnosti - cena a místa na potvrzení.  


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.
Každý cestující musí mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 3 měsíce ode dne výjezdu z Maroka. U pobytů do 90 dnů vízum není vyžadováno. Pro občany ostatních zemí mohou platit jiné pasové a vízové předpisy.
Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem na vybrané trase, letištní taxy, transfery klimatizovaným autokarem v Maroku, ubytování: 7 nocí v 3* nebo 4* hotelech, stravování: 7 snídaní a 7 večeří, služby polského průvodce během poznávací části, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).  


Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, sluchátkový set Tour Guide (cena cca 145 EUR/os., povinný poplatek průvodci), fakultativně feská večeře (cena cca 42 EUR/os., poplatek placený průvodci na místě), nápoje k večeřím (které nejsou uvedeny v ceně zájezdu) a jiné osobní výdaje.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Cesarskie Miasta Premium

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

K dispozici pro hostyV hotelech zpravidla restaurace, bar, směnárnaUbytováníExkluzivní hotely ****/ ***** - (7 zahájených hotelových nocí). Pokoje: 2, 3lůžkové pokoje s koupelnou a WC.Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek rozšířit akci o týdenní pobyt v Agadiru nebo o druhý okružní zájezd - Maroko kouzelný jih. Popisy hotelů dále v katalogu. Další nabídky v katalogu "Volný čas - Maroko" a v rezervačním systému..CateringSnídaně a večeřeMístní kategorie****/*****StravovanieRaňajky a večeraMiestna kategória****/*****K dispozícii pre hostíV hotelu je spravidla restauraácia, bar, zmenáreň.UbytovanieExkluzívne hotely ****/ ***** - (7 začatých hotelových nocí). Posteľ: Poznámka!Pre zájemcov je možné za příplatek rozšířit podujatie o týždenný pobyt v Agadire alebo o druhý okružný zájazd - Morocco magický juh. Popisy hotelů níže. Viac ponúk nájdete v katalógu "Voľný čas - Maroko" a v rezervačnom systéme..



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.