Tropical Attitude

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Mauricius, Trou d´Eau Douce
Název ubytování Tropical Attitude
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 40 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování • Polopenze• All Inclusive• PROGRAM AI• Snídaně, oběd, večeře.• Lehký snack, svačinky během dne.• Neomezená konzumace nealkoholických i alkoholických (místních) nápojů během dne.Hotel během stravování požaduje DRESS CODE.Mokré oblečení, plavky a parea nejsou akceptovány v restauracích během celého dne.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceMenší klidná vesnička nedaleko známějšího Belle Mare leží na východním pobřeží, cca 45 min. jízdy z letiště a 1 hod. od hlavního města. Výchozí bod pro výlety na ostrůvek Cerfs.

Program zájezdu

Informace o hotelu

Hotel Tropical Attitude je ideálním místem, pokud chcete v klidu odpočívat s krásným výhledem na oceán, pak je pro Vás tento typ hotelu jako stvořený. Malý boutique hotel uprostřed tropické zahrady s kokosovými palmami se tyčí nad úžasně modrou lagunou. Hotel je určený pouze pro dospělé a tím nabízí oázu klidu pro všechny, kteří hledají únik před každodenním shonem a nabízí bohatý balíček All Inclusive.  Atmosféru hotelu Tropical Attitude dotváří tradiční kreolská architektura a bílá barva kontrastující s modří oceánu a moderními žlutými akcenty v interiérech. 58 pohodlných pokojů orientovaných přímo k moři září novotou a garantuje pohodový pobyt. Pro náročné je zde navíc několik nově postavených luxusních vilek s bazénkem poskytujících maximum soukromí. Hotel je určen pro osoby starší 18 let.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.