Grand Sunset Princess

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Mexiko, Mayská riviéra
Název ubytování Grand Sunset Princess
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 42 239 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1All inclusive hotelVýhody nabídky 2pár minut od živé zábavy v Playa del CarmenVýhody nabídky 3delegátka a výlety v češtiněStřediskoPlaya del CarmenPolohaHotelový resort se nachází pouhých pár minut od živého centra Playa Del Carmen. Nákupní možnosti, bary a restaurace jsou v blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště 65 km.PlážPísečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.VybaveníSkládá se ze dvou sesterských hotelů (Grand Sunset a Grand Riviera). Tato část má 672 pokojů, vstupní halu s recepcí, 2 bufetové restaurace, 7 á la carte restaurací (italská, mexická, gril, asijská, švýcarská, mořské plody, gourmet), 9 barů (1 v provozu po celých 24 hodin), konferenční místnosti, herna, obchody, prádelna, zdravotnické zařízení. Venku 8 bazénů, lehátka a slunečníky zdarma.Internet:Zdarma: Wifi v lobby.Wellnes - SPA:Za poplatek: Salon krásy, sauna, masáže.UbytováníJunior suite: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., 2 telefony (na pokoji a v koupelně), trezor zdarma, minibar zdarma, set na přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Hotel neposkytuje přistýlku pro 3. osobu, na pokoji je 1 king size bed nebo 2 double bed.StravaProgram all inclusive:
Snídaně, oběd a večeře fotmou bufetu Možnost večeře v á la carte restauraci (nutná rezervace) Lehký snack během dne Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výrobySport a zábavaZdarma: fi tness centrum, multifunkční hřiště, 6 tenisových kurtů (osvětlení za poplatek), aerobik, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, nemotorizované vodní sporty.
Za poplatek: Motorizované vodní sporty, potápěčské centrum.Cena zahrnuje• leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků• transfery v cíli• ubytování ve zvoleném typu pokoje• stravování v rozsahu all inclusive• česky hovořící asistence v destinaci• pojištění dle zák. č. 159/1999 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.