Hotel Riu Playa Blanca

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Panama
Ubytování Hotel Riu Playa Blanca
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 42 439 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Vhodné pro rodiny s dětmiVýhody nabídky 23 bazényVýhody nabídky 3bohaté All inclusiveVýhody nabídky 4WiFi zdarmaStřediskoPlaya BlancaPolohaRiu Playa Blanca hotel se nachází na pobřeží Tichého oceánu v provincii Coclé, v hotelové oblasti Playa Blanca, 4 km od vesnice Rio Hato. Nedaleko golfového hřiště. Vzdálenost od pláže: 0 m u pláže, letiště: 150 km Panama City, centra: 35 km, nákupních možností: 3000 m.PlážDlouhá písečná pláž přímo u hotelu Riu Playa Blanca, lehátka a slunečníky zdarma.VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace (asijská, italská, steak house), 5 barů (lobby bar, lounge bar, sport bar, bar u bazénu, swim-up bar), Wi-Fi v lobby (zdarma), připojení k internetu (za poplatek), konferenční místnost, obchod se suvenýry, noční klub, 2 bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub.Ubytovánídvoulůžkový pokoj: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, ventilátor, plazmová TV/sat., minibar, trezor, žehlička, žehlicí prkno, balkon nebo terasa. 
 
dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře: částečný výhled na moře. 
 
dvoulůžkový pokoj v přední řadě u pláže: blíže k moři, výhled na moře.StravaProgram all inclusive:
24 hodin, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, káva/čaj se zákusky, půlnoční občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních a vybraných importovaných alkoholických nápojů. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Na večeři je vyžadováno formální oblečení.Sport a zábavaVodní gymnastika, plážový volejbal, fitness, šnorchlování, windsurfing, kayaking, 1 úvodní lekce potápění v bazénu zdarma. Vodní sporty na pláži, potápění, golf (3 km od hotelu) za poplatek.
Pro děti:
Dětský bazén se skluzavkami, dětský klub Riuland (4-8 let a 8-12 let).Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.