Hotel Jantar

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Polsko, Baltské moře
Ubytování Hotel Jantar
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 4 800 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Pouze 18+Výhody nabídky 2Krásný architektonický stylVýhody nabídky 3Bohatá nabídka procedůrStřediskoKolobřehPraha: 625 km, Brno: 725 km, Bratislava: 860 kmPolohaHotel se nachází ve městě Kolobřeh, necelý 1 km od centrální pláže a 1,2 km od centra města.PlážPísčitá centrální pláž se nachází přibližně 900 m od hotelu.VybaveníRecepce, bar, restaurace, bazén, wellness, Wi-Fi připojení.UbytováníHotelové pokoje jsou vybavené vlastním soc. zařízením (koupelna, vysoušeč vlasů WC), TV/Sat., trezorem a Wi-Fi připojenímStravaFormou polopenze.Sport a zábavaHosté mohou využívat hotelové wellness centrum (sauna, parní místnost, krytý bazén, vířivka). Masáže a další procedury za poplatek. K dispozici je také fitness centrum.
Ve městě Kolobřeh, je také možné navštívit místní maják, který slouží jako rozhledna, nebo Oceanarium či jedno z místních muzeí.
 InformaceCheck in: 15:00Check out: 10:00Turistická taxa 1,20 EUR/osoba/noc.Domácí zvířata nejsou povolena.Na místě se platí cca 50 EUR deposit/pobyt.Parkování na místě není možné.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.