Radisson Blu Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Polsko, Baltské moře
Název ubytování Radisson Blu Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 8 760 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Nejkrásnější výhledy na mořeVýhody nabídky 2Nedaleko plážeVýhody nabídky 3Kvalitní služby a vybaveníStřediskoÚstí nad Svinou Praha: 600 km, Brno: 700 km, Bratislava: 835 kmPolohaHotel Radisson Blu se nachází ve městě Ústí nad Svinou a přibližně 50 m od místní pláže.PlážMístní písčitá pláž je vzdálená přibližně 50 m.VybaveníRecepce, bary, restaurace, konferenční prostory, wellness, fitness, parkoviště, Wi-Fi připojení.UbytováníHotelové pokoje jsou vybavené vlastním soc. zařízením (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), TV/Sat., trezorem, klimatizací, setem na přípravu kávy nebo čaje a Wi-Fi připojenímStravaSnídaně. Možnost dokoupení polopenze.Sport a zábavaHosté mohou využívat hotelové wellness centrum (sauna, parní místnost, krytý bazén, vířivka). Masáže a další proceduryza poplatek. K dispozici je také fitness centrum.
Město Ústí nad Svinou nabízí také několik atraktivit. Zmínit lze například nejvyšší polský maják, lázeńský park nebo Andělskou pevnost. 
 InformaceCheck in: 15:00Check out: 11:00Turistická taxa 1,20 EUR/osoba/noc.Parkování je k dispozici za poplatek cca 28 EUR/auto/den.Domácí zvířata nejsou povolena.Dětská postýlka na vyžádání zdarma.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.