Madeira - horská turistika

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Portugalsko
Typ ubytování Hotel chata nebo ubytovna
Druh zájezdu Aktivní, na hory - turistika
Cena za osobu celkem od 33 300 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Perla Atlantiku, ostrov věčného jara (Portugalsko)

Program zájezdu

7. den

Odpočinkový den ve Funchalu - prohlídka centra; procházka romantickou Jardim Tropical Monte Palace dostupnou lanovkou z centra, tropický ráj s úžasnými výhledy, letohrádky, mosty, klikatými cestičkami a půvabnými zákoutími; možné spojit s návštěvou rozlehlé botanické zahrady Botanical Garden; zážitková jízda na typických proutěných saních ve čtvrti Monte.

8. den

Hřebenová túra z horského sedla Encumeada (1007 m) pod vrchol Pico do Jorge (1691 m). (7 hod, ↑900 m, ↓900 m)

9. den

Krásnou levádou Levada Nova u Ponta do Sol s několika romantickými vodopády a levádou Levada de Moinho zpět ke kostelíku Igreja da Lombada (5 hod, ↑300 m, ↓300 m). Zastávka auty na známé prosklené vyhlídce nad útesem Cabo Girão (589 m) s výhledy na městečko Câmara de Lobos a za ním Funchal.

10. den

Okružní cestou z městečka Ribeiro Frío s pstruží farmou na vyhlídku Balcões s úžasnými výhledy na nejvyšší hory Madeiry, levádou s vavřínovým lesem zpět (6 hod, ↑300 m, ↓300 m). Cestou zpět na ubytování možné navštívit místní rumárnu ve městě Porto da Cruz.

11. den

Program tohoto dne je variabilní. Rozloučení s Funchalem, po cestě na letiště možná zastávka u Garajau a útesu se sochou Ježíše Krista Cristo Rei, podobné jako v Rio de Janeiro, s krásnými výhledy. Podle času možnost sjet lanovkou dolů k moři na oblázkovou pláž s možností posledního koupání. Odlet z Funchalu do Prahy.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.