Aeonian letecky Praha, snídaně, 7 nocí, čtvrtek

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Chalkidiki - Asprovalta
Název ubytování Aeonian Luxury Suites
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 360 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

O ubytováníApartmány ΑΕΟΝΙΑΝ s luxusním vybavením vás přenesou z ruchu města a každodenního života k dokonalému zážitku z dovolené pouhých 200 metrů od krásného moře a pláže Asprovalta! Relaxace a pohodlí, prostorné pokoje a volný čas na vás čekají ve speciálně navržených prostorách jedinečného designu.

Pobyt v tomto hotelu je určen hostům od 14 let. Poloha a popisAeonian Luxury Suites Asprovalta, se nachází v Asprovaltě cca 200 metrů od pláže Asprovalta, nebo Nea Vrasna. Nejbližší letiště je letiště Soluň, které je od hotelu vzdáleno 99 km. Doprava z a na letiště v Soluni je v ceně našeho zájezdu.
 PokojePokoje jsou klimatizované se šatní skříní, rychlovarnou konvicí, lednicí, mikrovlnnou troubou, trezorem, TV s plochou obrazovkou, balkonem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Ručníky a ložní prádlo na pokoji je samozřejmostí.
 Služby hoteluAeonian Luxury Suites Asprovalta nabízí sezónní venkovní bazén, bar, zahradu, společný lounge a terasu. Hotel disponuje také vířivkou, pokojovou službou a bezplatným Wi-Fi. 
 StravováníKaždé ráno se podává kontinentální snídaně.
 VybaveníBar u bazénu, Klimatizace, Lehátka, slunečníky u bazénu, Recepce 24/7, Venkovní bazén, Wi-Fi připojení k internetu



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.