Akrathos letecky Praha ALL Inclusive, 7 nocí, čtvrtek

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Chalkidiki - Ouranopolis
Název ubytování Akrathos
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 22 260 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

O ubytováníHotel Akrathos prošel v posledních letech kompletní rekonstrukcí a nabízí tak moderní ubytování. Z panoramatického bazénu se vám naskytne dechberoucí výhled na Egejské moře.Poloha a popis hoteluAreál hotelu se rozprostírá na zelených kopcích poloostrova Athos v těsné blízkosti pláže a přibližně 2 km od vesnice Ouranopolis, která je posledním veřejným místem před hranicí mnišské republiky. Najdete zde oázu klidu a výborné služby v moderním designu.Pokoje Pokoje jsou vybaveny individuální klimatizací, ručníky, manželskými nebo oddělenými postelemi, bezpečnostní schránkou, plochou TV, vysoušečem vlasů, malou lednicí, vanou nebo sprchovým koutem a telefonem. Odpočívat můžete na vlastní terase s posezením. Hotel nabízí několik druhů pokojů. Hlavní nabídka je určena pro pokoje Standard. Služby hotelu Vlastní písečná pláž (oceněná modrou vlajkou) nabízí hostům zdarma lehátka a slunečníky. U hotelu se nachází dva bazény s lehátky, dále zde najdete fitness centrum, vodní sporty a půjčovnu lodiček, 4 tenisové kurty, hřiště na fotbal, plážový volejbal a basketbal, klub pro děti (věk 4–12 let), dětské hřiště a supermarket. Pláž u hotelu má svůj vlastní bar. Další bary najdete v prostorách hotelu.Stravování Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou švédských stolů, včetně příprav pokrmů před hostem. Jedná se tedy o – co se množství týče – neomezenou konzumaci. Na odpolední svačinu je připravena káva a zákusky.
ALL INCLUSIVE PROGRAM: Snídaně 8.00 – 10.30 hod., oběd 13.00 – 15.00 hod., odpolední svačina 16.00 – 17.00 hod., večeře 18.30 – 21.00 hod. Nápoje: na baru u bazénu (10:00-18:00): nealkoholické nápoje, džusy, čaj a káva, točené pivo, domácí víno.
Na hlavním baru (18:00-24:00): nealkoholické nápoje, džusy, čaj a káva, točené pivo, domácí víno, vodka, gin, whisky, Ouzo.
Na plážovém baru v čase 10:00 – 18:00 jsou k dispozici nealkoholické nápoje, točené pivo a káva.VybaveníBar na pláži, Bar u bazénu, Dětské hřiště, Dětský klub, Klimatizace, Lehátka, slunečníky na pláži, Lehátka, slunečníky u bazénu, Půjčovna lodiček, Supermarket, Venkovní bazén, Vlastní pláž, Wi-Fi připojení k internetuSport v okolíFitness centrum, Hřiště na basketbal, Hřiště na fotbal, Plážový volejbal, Tenisové kurty, Vodní sporty



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.