ALL Senses Ocean Blue

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Název ubytování ALL Senses Ocean Blue
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 594 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníAll Senses Ocean Blue Sea Side Resort je nedávno zrekonstruovaný 4hvězdičkový klenot, který se nachází na severním pobřeží ostrova Rhodos - v malém městečku Kremasti, v zátoce Ialyssos. Hotel obklopen bujnou zahradou se nachází v blízkosti restaurací, barů a obchodů, pouhých 5 km od mezinárodního letiště na Rhodosu (zastávka autobusu cca 200 m od hotelu, cca 4 EUR/Rhodos) a 9 km od samotného města. UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.PlážHotel se nachází u veřejné oblázkovo-kamenité pláže (přechod přes cestu). Ručníky v ceně.K dispozici pro hostyRecepce 24h, lobby, výtah, bazén (oddělená část pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, osušky na zálohu), dětské hřiště, restaurace Captain - středomořská, řecká a mezinárodní kuchyně, 2 bary (jeden u bazénu), zahrada, posilovna, parkoviště. Za příplatek: kadeřnictví, kosmetika, prádelna, wellness.InternetV areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.CateringAll Inclusive. Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu. Občerstvení, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v určených barech.Sportovní a animační programHotel organizuje animační program pro děti i dospělé, tematické večery s živou hudbou, lekce cvičení, hry a soutěže. Navíc mají hosté k dispozici: posilovnu, stolní tenis, šipky, wellness (za poplatek; široká nabídka masáží, sauna). Všechny vodní sporty jsou nabízeny externími společnostmi.Místní kategorie****Podle našeho názoruAll Senses Ocean Blue Sea Side Resort zve na nezapomenutelný pobyt na Rhodosu - ostrově slunce a květin. Ochutnejte ty nejlepší pokrmy ze středomořské a řecké kuchyně a nechte se oslnit úchvatným výhledem na třpytivé Egejské moře.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.