Allsun Carolina Mare

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Malia
Název ubytování Allsun Carolina Mare
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 29 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně do 11:30 hodin, snack 14:30-16:30, odpolední káva, čaj, zákusky 15:30-17:30, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, lobby, výtah, společenská místnost s TV-SAT, Wi-Fi v lobby zdarma, hlavní restaurace s pěkným pohledem na moře, několik teras na slunění, 2 velké bazény (lehátka, slunečníky bazénu i na pláži zdarma, osušky oproti kauci), několik menších bazénů, 2 dětské bazény, dětské hřiště, lobby bar, bar na pláži.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, TV-SAT, trezorem (za poplatek), klimatizací, basis Wi-Fi (premium Wi-Fi za poplatek), telefonem a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost pokoj směrem na moře anebo rodinný pokoj až pro 4 osoby.Sport a zábavaStolní tenis, fitness, šachy, plážový volejbal, miniklub (vše zdarma). Wellness, masáže, procedury, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Hotel pořádá příležitostné zábavné večery s živou hudbou a animační programy pro děti.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový komplex leží přímo u písečné pláže v letovisku Malia. Centrum tohoto letoviska, kde se nachází množství barů, restaurací, obchodů a kaváren, je vzdáleno cca 2 km. Z letiště Heraklion do hotelu je to cca 35 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.