Allsun Zorbas Village

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Anissaras
Název ubytování Allsun Zorbas Village
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Odpolední lehký snack, allkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 23.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Možnost 1x za pobyt večeře v à la carte restauraci (rezervace nutná předem).

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, lobby, Wi-Fi v lobby zdarma, restaurace, bar v lobby, pool bar, à la carte restaurace, kadeřnictví, minimarket, směnárna, terasa na slunění, bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), Spa centrum, dětské hřiště.UbytováníRenovované pokoje disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, TV-SAT, klimatizací, ledničkou, trezorem (za poplatek), setem na přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaTenis, stolní tenis, dětské hřiště, vodní polo, plážový volejbal (vše zdarma). Biliár, vodní sporty na pláži, masáže, sauna (vše za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá animační a zábavní programy.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex vystavěný ve stylu typické řecké vesničky je rozložený v udržované zahradě v letovisku Anissaras. Písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti komplexu a je oddělena pouze místní komunikací. Při vstupu do moře je kamenité podloží. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky oproti kauci. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti jsou od hotelu vzdáleny cca 500 metrů. Do rušného letoviska Hersonissos s nočním životem jsou to cca 4 km. Mezinárodní letiště v Heraklionu je vzdálené cca 20 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.