Arina Beach Resort

**** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Kokkini Hani
Název ubytování Arina Beach Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 32 810 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během dne (11.00 - 18.00), odpolední káva, čaj, zákusky (16.30 - 17.30). Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Asijská restaurace Minos 19.00–21.30 (6× týdně), rezervace nutná předem. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, Wi-Fi zdarma, výtah, hlavní restaurace, restaurace à la carte, lobby bar, minimarket, obchod se suvenýry, bazén s mořskou vodou, dětský bazén s mořskou vodou, bazén se skluzavkami, terasa na slunění (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), snack bar u bazénu, bar na pláži, dětské hřiště, fitness.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možnosti jedné přistýlky jsou umístěny v hlavní budově s výhledem na moře a disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, Wi-Fi zdarma, mini ledničkou, SAT-TV, trezorem, setem na přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou. Za příplatek možno rodinné pokoje až pro 4 -5 osob, pokoje superior anebo bungalovy s vlastním bazénem (cena na vyžádání).Sport a zábavaTenisový kurt, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fitness (vše zdarma). biliár, masáže, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Hotel pořádá příležitostné zábavné večery s živou hudbou a animační programy pro děti.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový komplex, skládající se z hlavní budovy a několika přilehlých bungalovů, se nachází přímo u písečné pláže (lehátka a slunečníky zdarma) nedaleko letoviska Kokkini Hani. V blízkosti hotelu se nachází množství barů, restaurací, obchodů a kaváren. Hlavní město Heraklion je vzdáleno cca 11 kilometrů (spojení místní hromadnou dopravou, autobusová zastávka se nachází v blízkosti hotelu).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.