Astir Beach (First Minute 2024)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Název ubytování Astir Beach (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Stravování typu All inclusive možnost za příplatek 3 500 Kč/osoba/pobyt. Dítě do 7 let zdarma.

Popis ubytování

VybaveníHotel Astir Beach nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, 83 pokojů, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v lobby (za poplatek), výtah, lobby bar od 18.00 hod., restauraci s terasou, snack bar u bazénu, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky zdarma jen pro klienty se stravováním typu All inclusive, jinak za poplatek cca 3 EUR/set.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, lednicí, klimatizací (zdarma 1.7.-31.8.), TV-SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokoji s bočním výhledem na moře (cena na vyžádání).Sport a zábavaPříležitostné zábavné a animační večery, vodní sporty na pláži (za poplatek), autobusové spojení s hlavním městem Zakynthos

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Astir Beach stojí v letovisku Laganas, přímo u dlouhé písečné pláže (lehátka a slunečníky za poplatek). Naproti hotelu Astir Beach se nachází sesterský hotel Astir Palace****, při nízké obsazenosti hotelu Astir Beach mohou být poskytovány veškeré služby právě v tomto hotelu. Centrum živého letoviska Laganas je vzdáleno cca 650 metrů, kde můžete navštívit mnoho restaurací, barů, diskoték, kaváren a obchodů. K návštěvě hlavního města Zakynthos, které je vzdáleno cca 7 km, můžete využít spojení autobusovou linkou, autobusová zastávka je ve vzdálenosti cca 400 metrů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.