Atrium Palace Thalasso Spa and Villas

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Kalathos
Název ubytování Atrium Palace Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 20 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří nebo plné penze, při minimálním pobytu na 5 nocí možno dokoupit Premium all inclusiveKoncept Atrium Dine Around – Premium all inclusive – možnost využití à la carte and Gourmet Restaurants v rámci všech Atrium hotelů na ostrově Rhodos.Rezervace místa den předem nutná. Rezervovat lze i prostřednictvím aplikace Atrium Concierge App.

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduTransfer do/z hotelu taxíkem. Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaHotel Atrium Palace Thalasso Spa and Villas se nachází u zálivu Kalathos, asi 6 kilometrů od Lindosu na jihovýchodním pobřeží ostrova Rhodos. Letiště je vzdáleno asi 45 kilometrů. Autobusová zastávka se nachází 400 metrů od hotelu.Vybavení hoteluhlavní hotelová restaurace, čtyři à la carte restaurace, jeden hlavní bar, dva pool bary a plážový bar,obchody, půjčovna vozů,konferenční místnost, knihovnaRelaxace & wellnessThalasso Spa, masáže, dvě sauny,kosmetický salón, kadeřnictví, solárium, hammam,vyhřívaný bazén s masážními tryskami, jacuzzi, fitness centrumInternetové stránky hoteluwww.atrium.gr

Popis lokality ubytování

Obecný popisMalé letovisko Kalathos v zálivu na jihovýchodě ostrova Rhodos má písčito-kamenitou pláží a křišťálově čistou vodu. Nachází se nedaleko známého městečka Lindos s akropolí ze 4.stol. př.n.l. Je ideální pro strávení klidné dovolené na Rhodosu.
Transfer z letiště asi 50 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.