Blue Lagoon Princess

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Chalkidiki, Kalives
Název ubytování Blue Lagoon Princess
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 32 250 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování all inclusive Program all inclusive zahrnuje snídaně formou bohatého amerického bufetu v hlavní restauraci Aegean od 07.00 do 10.30 hodin, pozdní kontinentální snídaně do 11.00 hodin, obědy formou bufetu od 12.00 do 15.00 hodin včetně alkoholických a nealkoholických nápojů, večeře formou bufetu včetně kuchařských show od 18.30 do 22.00 hodin v hlavní restauraci Aegean, večeře od 18.30 do 22.00 hodin v tématických restauracích Grill nebo Taverna po předchozí rezervaci jednou za pobyt, brzká večeře pro děti v hlavní restauraci, hlavní bar od 09.00 do 00.00 hodin, pool bar od 10.00 do 18.00 hodin, Poseidon bar 10.00 do 22.00 hodin, neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů, kávy a čaje, podávaných v několika barech a v hlavní hotelové restauraci

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaNový moderní hotel řetězce Blue Lagoon byl vybudován na Chalkidiki u písčité pláže Kalives v Toronském zálivu. Vesnička Kalives je vzdálena 500 metrů, město Gerakini se nachází asi 5 kilometrů od hotelu.Vybavení hoteluhotelová recepce 24 hodin denně,tři restaurace - The Aegean, Green and Grill a Mylos řecká taverna, pět barů - hlavní bar, pool bary, zábavní bar otevřený při kuchařských show,klubová místnost s hernou, internetový kout,minimarket, malý boutique, galerieRelaxace & wellnesswellness centrum, parní lázně,vnitřní vyhřívaný bazén, sauna, kosmetické a lázeňské služby za poplatekSport & zábava all inclusivetenisové kurty (večerní osvětlení za poplatek),hřiště na basketbal a volejbal,aqua aerobic, jóga jako součást denních programů animačního týmu,živá hudba a zábavné večery 6x týdněInternetové stránky hoteluwww.bluelagoonprincess.grFirst minutePlatí do vyprodání, podmínkou je doplatek 60 % ceny zájezdu nejpozději do 8.5.2024.

Popis lokality ubytování

Obecný popisKalives je známá turistická oblast v zálivu Toroneo, mezi prvním a druhým výběžkem poloostrova Chalkidiki. V Kalives celoročně žije přes 1000 obyvatel, takže jsou tu obchody a během sezóny řada taveren a kaváren. Pobřeží s oblíbenými plážemi je dlouhé přes pět kilometrů a končí až na pláži v Gerakini. Oblast se v posledních letech stává velice turisticky atraktivní díky výstavbám luxusních hotelů a vil.
Transfer z letiště asi 45 minut



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.