Costa Lindia

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Název ubytování Costa Lindia
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 21 688 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu (v případě zájezdu na 11 dní = 10 nocí, v případě zájezdu na 12 dní = 11 nocí), stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Rodos - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníLuxusní 5* hotel ve stylu prázdninové vesnice se nachází v klidném prostředí přibližně 1,5 km od malebné vesnice Lardos. V blízkosti se nacházejí bary, atmosférické taverny a obchody se suvenýry. Hotel je vzdálen pouhých 6 km od známé atrakce na Rhodosu - historického Lindosu. Vzdálenost od letiště - přibližně 50 km.

UPOZORNĚNÍ: Cena nezahrnuje místní turistickou daň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

.PlážPřímo u hotelu se nachází veřejná písečno-oblázková pláž oceněná certifikátem Modrá vlajka. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.

.K dispozici pro hostyRecepce s klimatizovanou halou otevřenou 24 hodin denně, výtah, několik bazénů různých velikostí (se sladkou vodou), lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, osušky na kauci, hlavní restaurace, pizzerie, 2 restaurace a'la carte (nutná rezervace), 3 bary u bazénu. Za poplatek: kadeřnictví, masáže, prádelna. Pro děti: bazén se skluzavkami ve tvaru chobotnice, 60m skluzavka, miniklub, minidiskotéka, dětské hřiště, dětské menu.

.InternetV lobby je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu zdarma.CateringUltra All Inclusive: časná kontinentální snídaně (05:00-07:00), snídaně formou bufetu (07:00-10:00), pozdní kontinentální snídaně (10:00-11:00), oběd formou bufetu (12:30-14:30) a večeře formou bufetu (19:00-21:30). Stravovat se lze také v restauracích a'la carte (nutná rezervace předem). Lehké občerstvení během dne (10:00-12:00 a 15:00-18:00), pozdní občerstvení (22:00-24:00), zmrzlina v baru Rotonda. Káva, čaj, sušenky (05:00-24:00), nealkoholické nápoje a místní alkohol (10:30-24:00).Sportovní a animační programHotel má rozsáhlé rekreační a sportovní zázemí. Hosté mohou zdarma využívat posilovnu, saunu, vířivku, fitness centrum, hrát šipky, stolní tenis, malou kopanou a plážový volejbal. Během dne se konají animační a sportovní aktivity a večerní show. Vodní sporty a kulečník za poplatek. Pro děti: skluzavky, miniklub, minidiskotéka.Webové stránkyhttp://www.costalindia.gr/en/Místní kategorie*****Podle našeho názoruStylový hotel, jehož výhodou je vynikající poloha - u krásné pláže a kousek od historického Lindosu. Doporučujeme aktivním lidem a těm, kteří ocení pohodlí spojené s rozsáhlým programem Ultra all inclusive.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.