Georgioupolis Resort Aquapark & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Georgioupolis
Název ubytování Georgioupolis Resort Aquapark & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 470 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze, snídaně a večeře - vše formou bufetu. Možnost dokoupení programu All inclusive, který zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Lehké občerstvení během dne v místech a časech určených hotelem. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10.00 hodin - 24.00 hodin. Příplatek za All inclusive: 4.400 Kč/osoba/7 nocí, dítě do 15 let na přistýlce 2.200 Kč/7 nocí.

Popis ubytování

VybaveníHotel je tvořen hlavní budovou a bungalovy. K vybavení patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace Athena, Elia a la carte restaurace, Electra pool bar, Cosy pool bar, Thalassa Beach bar, velká zahrada, bazén s tobogánem, 2 bazény pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), terasa na slunění. Možnost zapůjčení plážových osušek za vratnou kauci 10 EUR.UbytováníDvoulůžkové pokoje typu superior bungalow pool view s možností přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, mini ledničku, SAT/TV, Wi-Fi (zdarma), trezor (za poplatek 3 EUR/den)- u klientů s All inclusive (zdarma), balkon nebo terasu. Na vyžádání možnost ubytování v rodinných pokojích.Sport a zábavaAnimační programy pro děti a dospělé. Stolní tenis, tenis, fotbalové hřiště, plážový volejbal (vše zdarma). Vodní sporty na pláži, kulečník (za poplatek). Možnost fakultativních výletů. Zábava v blízkém městečku Georgioupolis. Zapůjčení aut a motocyklů.

Popis lokality ubytování

PolohaTento rozlehlý hotelový komplex se nachází v klidné části a je vzdálen cca 3 kilometry od městečka Georgioupolis (množství obchodů, barů a taveren) a cca 600 metrům od letoviska Kavros, v severozápadní části Kréty. Dlouhá, písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena od komplexu cca 250 metrů a přístup na pláž vede podchodem pod silnicí. Možnost využití hotelového busu. Bar na pláži. Lehátka a slunečníky pro klienty s polopenzí za poplatek (6 EUR/set -2 lehátka a slunečník), pro klienty s All inclusive jsou lehátka a slunečníky zdarma. Před hotelem se nachází zastávka autobusu ( možnost zajet do Chanie, Rethymna).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.