Golden Odyssey

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Název ubytování Golden Odyssey
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 160 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Popis
Hotel Golden Odyssey 4* se nachází v jednom z nejkrásnějších letovisek na Rhodosu - v Kolymbii. Tento hotel s příjemnou atmosférou je ideální pro rodiny s dětmi. Je situován mezi živým letoviskem Faliraki a zálivem Afandou a je obklopen horami a blízkou eukalyptovou alejí. Skládá se z hlavní budovy a několika jednopatrových bungalovů rozmístěných uprostřed krásných zahrad s olivovníky, květinami a fontánami. Písčito-oblázková pláž s křišťálově čistým mořem je od hotelu vzdálená přibližně 1300 metrů, přičemž hotel poskytuje bezplatný transfer na pláž. Centrum Kolymbie s obchody, restauracemi a tavernami je vzdáleno asi 600 metrů, mezinárodní letiště je cca 25 km.


Cena zahrnuje
Leteckou dopravu Praha - Rhodos - Praha na mezinárodních linkách, povinné příplatky (letištní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek), transfer v místě pobytu letiště - ubytování - letiště, ubytování s vybranou stravou, delegát na telefonu, povinné smluvní pojištění CK v smyslu zákona č. 159/1999 Sb.

Cena nezahrnuje
Klimatickou taxu (hradí se na místě na ubytování), zavazadlo 10 kg (v ceně je pouze malé příruční zavazadlo), fakultativní služby, cestovní pojištění, volitelné služby za příplatek.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.