Grecian Fantasia Resort

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Název ubytování Grecian Fantasia Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 9 175 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Popis
Rodinný hotel Grecian Fantasia Resort 3* se nachází cca 350 metrů od krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře a zároveň nedaleko centra živého letoviska Faliraki, kde najdete mnoho restaurací, barů, taveren a obchůdků. Hlavní město ostrova, které je vzdálené 15 kilometrů, je snadno dostupné místní autobusovou linkou, zastávka autobusu je přibližně 100 metrů od hotelu. Hotel lze doporučit klientům, kteří hledají ubytování v příjemném a klidnějším prostředí, ale chtějí mít zároveň v dosahu možnosti denní i noční zábavy a nakupování v centru města. Letiště je vzdáleno cca 15 km.



Cena zahrnuje
Leteckou dopravu Praha - Rhodos - Praha na mezinárodních linkách, povinné příplatky (letištní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek), transfer v místě pobytu letiště - ubytování - letiště, ubytování s vybranou stravou, delegát na telefonu, povinné smluvní pojištění CK v smyslu zákona č. 159/1999 Sb.

Cena nezahrnuje
Klimatickou taxu (hradí se na místě na ubytování), zavazadlo 10 kg (v ceně je pouze malé příruční zavazadlo), fakultativní služby, cestovní pojištění, volitelné služby za příplatek.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.