Grecotel Mandola Rosa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Peloponés, Kyllini
Název ubytování Grecotel Mandola Rosa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 010 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu nebo pozdní kontinentální snídaně, od 24/5 do 19/9/2024 možnost dokoupení polopenze formou Dine Around více informací zdepro děti od 3 do 12 let nabízí Grecoland Tasty Corner zdarma od 11.00 do 17.00 hodin čerstvé ovoce, jogurty, sušenky, zmrzlinu, mléko, čaj, vodu a džusy. Obědy zahrnují polévku, zeleninu, těstoviny, rybu, pizzu, domácí burgery, saláty a další dětská jídla včetně nápojů.

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaGrecotel Mandola Rosa se rozkládá podél nádherného pobřeží západního Peloponésu u obce Kyllini.Vybavení hotelurestaurace na podávání snídaní, à la carte restaurace, asijská restaurace a několik barů, butik, klenotnictví, kadeřnictví, hala, terasa, knihovna, v lobby hotelu je wifi připojení bez poplatkuRelaxace & wellnessElixir Thalasso Spa v rámci resortu - masáže, hydroterapie, jacuzzi, thalasso bazén, sauna, fitness a kosmetické centrumInternetové stránky hoteluwww.rivieraolympia.com/mandolarosa.html

Popis lokality ubytování

Obecný popisNekonečné pláže až kam oko dohlédne, svěží zeleň, světlý jemný písek a křišťálově čisté moře. To jsou hlavní přednosti pobřeží západního Peloponésu s širokými písečnými plážemi a exotickou zelení. Malá obec Kyllini s přístavem patří do kraje Ilia a je díky léčivým pramenům známá již od starověku. Uprostřed vonícího borovicového lesa poblíž Kyllini byly nalezeny zbytky antických lázní a obnovena jejich činnost. Lázně v Kyllini působí velmi obyčejně, ale po banenních zábalech se návštěvníci cítí jako znovuzrození. Nedaleko odtud přímo u dvoukilometrové písečné pláže se nachází komplex hotelů sítě Grecotel, které poskytují ideální zázemí pro dovolenou na Peloponésu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.