Hotel Astir Palace

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Ubytování Hotel Astir Palace
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 22 940 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dále pak lehký snack, zmrzlinu pro děti (11.00 – 18.00), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00 – 23.00) a kávu, čaj, zákusek (16.30 – 18.00).

Popis ubytování

VybaveníHotel Astir Palace nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, 116 pokojů, výtah, směnárnu, hlavní restauraci, konferenční místnost, TV místnost, lobby bar, snack bar u bazénu, bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky za poplatek), parkoviště.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, lednicí (za poplatek), klimatizací (zdarma 1. 7. – 31. 8.), TV-SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost pokojů bočně nebo přímo k moři (cena na vyžádání).Sport a zábavaPříležitostné zábavné a animační večery, vodní sporty na pláži (za poplatek), autobusové spojení s hlavním městem Zakynthos.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Astir Palace stojí v letovisku Laganas, přímo u dlouhé písečné pláže (lehátka a slunečníky za poplatek). Centrum živého letoviska Laganas je vzdáleno cca 650 metrů, kde můžete navštívit mnoho restaurací, barů, diskoték, kaváren a obchodů. K návštěvě hlavního města Zakynthos, které je vzdáleno cca 7 km, můžete využít spojení autobusovou linkou, autobusová zastávka je ve vzdálenosti cca 400 m.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.