Hotel Cosmopolitan (First Minute 2024)

**** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Ixia
Ubytování Hotel Cosmopolitan (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, lehký snack (12.00-16.00 hod.), odpolední káva, čaj, sušenky (16.00-17.00 hod.), zmrzlina (10.00-23.00 hod.), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.00 hod.), vždy v místech a časech určených hotelem. Na pokoji je denně doplňována zásoba čaje a kávy.

Popis ubytování

VybaveníHotel tvoří hlavní budova a několik vedlejších budov s celkovou ubytovací kapacitou 377 pokojů. Součástí je vstupní hala s recepcí, výtahy, místnost s TV, restaurace, taverna (otevřená od června do září), bary a divadlo. V pěkné udržované zahradě naleznete 2 sladkovodní bazény a bar. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. Osušky je možno zapůjčit na kauci. Wi-Fi připojení zdarma v prostorách recepce a hlavní restaurace.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo dvou přistýlek pro děti do 14 let formou palandy nebo rozkládacího lůžka. Mají koupelnu (sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci (1.6.-30.9.), telefon, trezor (za poplatek), ledničku (po příjezdu naplněna vodou), TV-SAT, balkon nebo terasu, set na přípravu kávy a čaje. Za příplatek možnost pokoj směrem na moře (300 Kč/pokoj/noc), nebo pokoj superior - lze pouze u pokojů s možností jedné přistýlky anebo pokojů family opticky oddělené zasouvacími dveřmi (ceny na vyžádání).Sport a zábavaAerobic, stolní tenis, boccia, denní a večerní animační programy (zdarma). Za poplatek biliár a různé vodní sporty na pláži. Pro děti je k dispozici dětské hřiště, samostatný dětský bazén, miniklub (od 4 do 12 let), dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání zdarma). Hlídání dětí (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaVelmi oblíbený hotel se nachází 1 km od centra letoviska Ixia a 4 km od hlavního města Rhodos. Skládá se z hlavní budovy a několika sousedních budov. Písčito-oblázková pláž je vzdálená 50 metrů přes pobřežní komunikaci, na kterou se dostanete pohodlně podchodem.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.