Hotel Eri Beach & Village

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Hersonissos
Ubytování Hotel Eri Beach & Village
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a zákusek, od 10.00 do 23.00 hod. nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno, ouzo, brandy).

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, konferenční sál, restaurace, společenská místnost s TV, bar, tři bazény s mořskou i sladkou vodou, terasa s lehátky a slunečníky (zdarma), bar u bazénu, miniklub pro děti, dva tenisové kurty, hřiště pro minikopanou a basketbal, fitness, obchod se suvenýry, minimarket a zlatnictví.UbytováníVkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné až dvou přistýlek, mají koupelnu s WC, televizi, telefon, klimatizaci (v ceně od 3.7.do 23.8.), balkon nebo terasu.Sport a zábavaTenis, stolní tenis, basketbal, fotbal, plážový volejbal, fitness (vše zdarma), kulečník (za poplatek). Hotel pořádá animační programy pro děti.

Popis lokality ubytování

PolohaRozlehlý hotelový komplex se nachází v zahradě na okraji rušného letoviska Hersonissos, kam se dostanete příjemnou procházkou. Hotel leží přímo na pláži s útesy. Hosté se mohou rozhodnout pro koupání u skalnaté pláže nebo u nedaleké písčité pláže. V blízkosti hotelu se nachází zábavní areál s bazénem, skluzavkami a několika hřišti (za poplatek).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.