Hotel Kalia Beach (Super First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Gouves
Ubytování Hotel Kalia Beach (Super First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 940 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (08:00-10:00), obědy (13:00-14:30), večeře (19:00-21:00) vše v hlavní restauraci formou bufetu. Místní alkoholické nápoje (ouzo, rakije, brandy, gin, whiskey, rum, vodka, víno, pivo) a nealkoholické nápoje (různé druhy limonád, voda, káva, čaj, voda) od 11:00-22:30. U večeří jsou vyžadovány u mužů dlouhé kalhoty.

Popis ubytování

VybaveníHotel Kalia Beach je komplex samostatných budov s 86 plně zrekonstruovanými nadstandardními pokoji, které kombinují jednoduchost, eleganci a pohodlí a vytvářejí tak domácí atmosféru. V hotelu je k dispozici 24 hodinová recepce, hlavní vnitřní restauraci s výhledem na moře k snídani, obědu a večeři, Wi-Fi zdarma, venkovní bazén a dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), TV koutek, Internetový koutek (za příplatek), restaurace à la carte, pool bar, lékařská péče na vyžádání (za příplatek), praní prádla na vyžádání (za příplatek), parkování zdarma, dětské hřiště, elektronické hry, kulečník, stolní tenis.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají TV-SAT, telefon, individuálně řízenou klimatizaci, Wi-Fi, miniledničku, koupelnu se srpchou WC a fénem, trezor (za příplatek), balkon nebo terasu.Sport a zábavaStolní tenis (zdarma). Možnosti výletů do okolí, půjčovny aut, motocyklů a kol, vodní sporty (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Kalia Beach je nově zrekonstruovaný 4* hotel ležící na severním pobřeží ostrova Kréta. Od letiště Heraklion je vzdálen cca 20 km. Nachází se v obci Gouves a je vzdálen cca 80 metrů od široké písečné pláže (lehátka a slunečníky za poplatek).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.