Hotel Yassou Kriti (First Minute 2024)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Kavros u Georgioupolis
Ubytování Hotel Yassou Kriti (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All Inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední snack , kavá čaj, zákusky. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 22.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, lobby bar, restauraci s terasou, Wi-Fi zdarma, společenskou místnost se SAT-TV, internetový koutek (za poplatek), snack bar u bazénu na terase, bazén, terasa na slunění (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, fitness.UbytováníDvolůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, ledničkou, SAT-TV, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaTenisový kurt, stolní tenis, billiard, šipky, fitness, plážový volejbal, dětské hřiště. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex Yassou Kriti (dříve Kavros Beach) se skládá z několika budov rozmístěných přímo u písčito-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře letoviska Kavros (lehátka a slunečníky zdarma při objednání all inclusive). V blízkosti hotelu se nachází celá řada obchodů, barů a taveren. Centrum městečka Georgioupolis je vzdáleno cca 4 km, město Chania leží ve vzdálenosti cca 20 km. Letiště v Heraklionu je vzdálené cca 100 km od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.