Hotel Marirena

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Ammoudara
Ubytování Hotel Marirena
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek možnost All inclusive, který zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci, obědy formou menu v hotelové taverně, lehké občerstvení v průběhu dne, káva, čaj. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00 – 22.00 hod.) dle otevíracích dob jednotlivých barů.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, směnárna, restaurace, à la carte restaurace, TV místnost, Wi-Fi ve společných prostorách zdarma, snack bar, bar u bazénu, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, půjčovna aut.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, ledničkou, konvicí, telefonem, TV-SAT, trezorem (za poplatek 1 EUR/den) a balkonem nebo terasou. Možnost vyžádat pokoje pro 4 osoby (jedna místnost).

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový komplex se nachází v turistické oblasti Ammoudara, 4 km západně od města Heraklion. Hotel leží pouhých 100 metrů od písečné pláže (lehátka a slunečníky za poplatek). Pláž je lemovaná bary, obchody, hotely, restauracemi, kavárnami a místními trhy. Přímo u hotelu se nachází autobusová zastávka.Sport a zábavaFakultativní výlety, půjčovna aut a motorek.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.