Hotel Nautilus

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Korfu, Barbati
Ubytování Hotel Nautilus
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek možnost All inclusive, který navíc zahrnuje obědy formou bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 23.00) v místech a časech určené hotelem, lehký snack (14.00 – 18.00), zmrzlinu pro děti, odpolední káva, čaj a zákusek (16.00 – 17.00).

Popis ubytování

VybaveníHotel má k dispozici recepci, lobby místnost, restauraci, TV místnost, bar s bazénem (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), dětské brouzdaliště, dětské hřiště, přístup k Wi-Fi v prostorách recepce zdarma.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pouze pro dítě do 12 let mají koupelnu s WC, TV-SAT, telefon, ledničku, trezor (za poplatek 2 EUR/den), klimatizaci (za poplatek cca 6 EUR/den) a balkon nebo terasu.Sport a zábavaZábavní možnosti v centru města Barbati nebo v nedalekém městě Ipsos, stolní tenis, nabídka vodních sportů na pláži, možnosti výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaOblíbený hotel, skládající se z několika budov, leží ve středisku Barbati ve svahu přímo nad mořem. Je zde nádherný výhled na azurově zbarvené moře. Centrum Barbati je vzdálené cca 2 km a letovisko Ipsos, známé bohatým nočním životem, je vzdálené cca 3 km. Možnost využít pravidelné spojení linkovým autobusem s hlavním městem Corfu (cca 17 km). Pod hotelem u moře se nachází dřevěná plata (přístup po schodech, lehátka a slunečníky zdarma). Další možností je využít dopravu hotelovým minibusem (v provozu 3× denně) na velmi hezkou a dlouhou oblázkovou pláž (lehátka a slunečníky za poplatek).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.