Hotel Porto Angeli

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Stegna
Ubytování Hotel Porto Angeli
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 26 070 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během dne, nealkoholické a místní alkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotelový komplex se rozprostírá v rozlehlé zahradě a hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), konferenční místnost, Wi-Fi v lobby zdarma, restaurace, dva bary, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub, směnárna, minimarket.UbytováníModerně zařízené dvoulůžkové pokoje směrem do zahrady s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací, TV-SAT, trezorem (za poplatek), mini ledničkou a balkonem nebo terasou. Na vyžádání možnost pokoje s výhledem na moře, typu superior nebo rodinné pokoje pro vícečlenné rodiny.Sport a zábavaBasketbalové hřiště, šipky, fitness, stolní tenis, tenis (osvětlení a vybavení za poplatek), vodní pólo, plážový volejbal (vše zdarma). Kulečník, elektronické hry, masáže (vše za poplatek). Hotel pořádá zábavné a animační programy.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex je vystavěn v mírném svahu letoviska Stegna s krásným výhledem na moře. Centrum městečka, kde můžete nalézt mnoho taveren, barů, restaurací a obchodů je vzdáleno od hotelového komplexu cca 500 m. Písčito-oblázková pláž je v bezprostřední blízkosti hotelu a je oddělena pouze pobřežní komunikací (lehátka a slunečníky zdarma). Autobusová zastávka v blízkosti hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.