Hotel Sandy Beach & Family Suites

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kos, Marmari
Ubytování Hotel Sandy Beach & Family Suites
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 350 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, lehký snack, sendviče, zmrzlina, pizza, zákusky a saláty během dne (10.00-18.30), místní alkoholické nápoje včetně koktejlů a nealkoholické nápoje (10.00-23.00) v místech a časech určených hotelem. Možnost rezervace večeře v a la carte taverně nutno rezervace předem. Na večeři je u pánů požadováno, aby nosili dlouhé kalhoty.

Popis ubytování

VybaveníHotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, TV místnost, hlavní restauraci, a la carte tavernu, a la carte italskou restauraci, lobby bar, snack bar, dva bazény, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), saunu, posilovnu, lázně, klenotnictví, kadeřnictví, mini market, sportoviště a dětské hřiště.UbytováníVkusně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě do 15 let (orientované do zahrady) disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem (za poplatek), lednicí, telefonem a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s výhledem na moře nebo na bazén, rodinných pokojích, Junior Suite nebo v apartmánu pro 4 osoby (cena na vyžádání).Sport a zábavaStolní tenis, tenis s osvětlením, šipky, minigolf, aerobic, plážový volejbal, 5x5 fotbalové hřiště, dětské hřiště, vodní pólo, animační programy pro děti a tematické večery (zdarma). Mini klub, posilovna, půjčovna kol, vodní sporty na pláží (za poplatek). Možnost fakultativních výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový komplex Sandy Beach se nachází nedaleko vesnice Marmari cca 11 km od mezinárodního letiště. Dlouhá písčitá pláž je v těsné blízkosti komplexu, od kterého je oddělena pouze pobřežní komunikací (lehátka a slunečníky za poplatek). Přímo v komplexu mají hosté k dispozici dva bazény v palmové zahradě. Nákupní možnosti a zábava se nachází přímo v resortu nebo v cca 500 m vzdálené vesnici Marmari. Autobusová zastávka v blízkosti hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.