Hotel Zante Sun Resort (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Agios Sostis
Ubytování Hotel Zante Sun Resort (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehký snack během dne (10:30-11:30 a 15:30-16:30), místní nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje (brandy, gin, whisky, vodka, rum, víno, ouzo, točné pivo, několik druhů koktejlů) od 10:00 do 23.00 v místech a časech určených hotelem. U večeří jsou u pánů vyžadovány dlouhé kalhoty.

Popis ubytování

VybaveníKomplex skládající se z 7 nově zrekonstruovaných samostatných budov se 160 pokoji, třemi bazény, z toho dva s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), dvěma pool bary, hlavní vnitřní a venkovní restaurace, baru, recepce, konferenční místnosti, malým fitness a malým dětským hřištěm. Wi-Fi v okolí recepce zdarma.UbytováníNově zrekonstruované pokoje s moderním designem mají dvě lůžka s možností přistýlky, TV-SAT, klimatizaci, koupelnu s WC a balkon nebo terasu. Na vyžádání možnost rodinných pokojů typu Junior Suite anebo apartmánů typu mezonety.Sport a zábavaVodní sporty na pláži, velké množství zábavy v nedalekém rušném letovisku Laganas, možnosti výletů, či zapůjčení aut a motorek.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Zante Sun Resort se skládá z několika nových a zrekonstruovaných budov v letovisku Agios Sostis a leží cca 80 metrů od užší písečné pláže. K širší pláži směrem na Laganas je to cca 200 metrů. Do centra menšího letoviska s několika obchody a tavernami je to cca 300 metrů a do rušného letoviska Laganas je to asi 20 minut chůze. S hlavním městem ostrova je Agios Sostis spojen pravidelným autobusovým spojením.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.