Ikaros Hotel

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Ubytování Ikaros Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 13 487 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 započatých hotelových nocí (v případě 11 denního zájezdu 10 započatých nocí; v případě 12 denního zájezdu 11 započatých nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.

Upozornění: cena nezahrnuje řeckou turistickou daň, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,50 EUR do 10 EUR za pokoj a den pobytu. Daň se platí na recepci před ubytováním. Podrobnosti naleznete v popisu hotelu.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v Laganas, v jihovýchodní části ostrova, v zálivu Laganas. Letovisko potěší především nádhernou písečnou pláží, právě zde se vyskytují želvy Careta-Careta. Na jejich ochranu zde byl zřízen mořský národní park. Samotné letovisko je živé a přitahuje davy turistů z celého světa. Najdete zde mnoho restaurací, hospod a klubů, které nabízejí spoustu zábavy a legrace až do časných ranních hodin. Hotel se nachází přibližně v 10 km od centra města. 300 metrů od centra a cca 4 km od letiště Zakynthos. Transfer trvá přibližně 15 až 20 minut.

Upozornění! Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 1,50 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a platí se přímo na recepci před ubytováním v hotelu.

.PlážHotel se nachází přibližně 500 m od krásné písečné pláže. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 eur/komplet).

.K dispozici pro hostyRecepce 24 hodin denně, sladkovodní bazén, dětský bazén, restaurace, bar/noční klub u bazénu, satelitní TV v baru, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, matrace na opalování za poplatek 1 eur/den, trezor na recepci (za příplatek 20 eur/týden), parkoviště zdarma.

.InternetWi-Fi je k dispozici za příplatek (cca 10 eur za týden/zařízení)

.CateringAll inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Neomezené množství nealkoholických nápojů (včetně kávy, čaje) a místních alkoholických nápojů (pivo, ouzo, červené a bílé víno, tsipouro) se podává od 10:00 do 21:30.

.Sportovní a animační programHry: šachy, scrabble, kulečník (placené).

.Webové stránkywww.ikaroshotel.grMístní kategorie**Podle našeho názoruAtraktivní nabídka opravdu levné dovolené all-inclusive. Ostrov Zakynthos, který se těší největší oblibě v Řecku, vás nadchne krásnými písečnými plážemi, překrásnými zákoutími k prozkoumání a živými letovisky, jako je Laganas, do kterého jste srdečně zváni!UmiestnenieHotel se nachází v Laganas, v juhovýchodní části ostrova, v zálive Laganas. Letovisko poteší především nádhernou písočnatou pláží, právě tu se vyskytujú korytnačky Careta-Careta. Na ich ochranu bol vytvorený morzeý národný park. Samotné letovisko je živé a přitahuje davy turistů z celého světa. Nájdete tu množstvo reštaurácií, krčiem a klubov, ktoré ponúkajú množstvo zábavy a radovánok až do skorých ranných hodín. Hotel sa nachádza približne na polceste. 300 metrů od centra a přibližně 4 km od letiska Zakynthos. Transfer trvá přibližně 15 - 20 minut. Cena nezahàòa miestnu turistickú daň vo výške 0,50 EUR/izba/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii před ubytovaním klientů v hotelu..Webová lokalitawww.ikaroshotel.grŠportový a animačný programHry: šach, scrabble, biliard (platené)..StravovanieAll inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetu. Neobmedzené množství nealkoholických nápojů (včetně kávy, čaju) a místních alkoholických nápojů (pivo, ouzo, červené a bílé víno, tsipouro) se podává od 10:00 do 21:30..Miestna kategória***K dispozícii pre hostíRecepce 24 hodin denně, sladkovodní bazén, dětský bazén, restauraácia, bar/nočný klub pri bazéne, satelitná TV v bare, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, matrac na opaľovanie za poplatok 1 eur/deň, trezor na recepcii (za príplatok 20 eur/týždeň), bezplatné parkovisko..Podľa nášho názoruAtraktívna ponuka skutočne lacnej all-inclusive dovolenky. Ostrov Zakynthos, který teší sa najväčšej obľube v Grécku, vás nadchne nádhernými pieočnatými plážami, krásnymi zákutiami na objavovanie a živými letoviskami, ako je Laganas, do ktorého vás srdečne pozývame!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.