Lindos Royal

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Lindos
Název ubytování Lindos Royal
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 29 040 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, káva, čaj v místech a časech určených hotelem. Možnost večeře v á la carte restauraci (nutná rezervace předem).

Popis ubytování

VybaveníHotel svým klientům nabízí vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci s terasou, a la carte restauraci, bar, minimarket a internetový koutek (za poplatek), 3 sladkovodní bazény, samostatný bazén pro děti, opalovací terasu s lehátky a slunečníky (zdarma), snack bar u bazénu, konferenční místnost, Wellness centrum, fitness centrum, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma.UbytováníDvoulůžkové pokoje typu superior s možností jedné přistýlky disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, SAT-TV, mini ledničkou, trezorem, a balkonem nebo terasou. Na vyžádání možnost pokojů Family (dva pokoje oddělené posuvnými dveřmi) s výhledem do zahrady anebo na moře s možností dvou přistýlek.Sport a zábavaStolní tenis, plážový volejbal, aerobic, boccia, vodní gymnastika (vše zdarma). Za poplatek je k dispozici elektronické hry, minigolf, služby wellness centra, tenisový kurt, biliár a vodní sporty na pláži. Denní a večerní animační programy pro děti a dospělé.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se skládá z hlavní budovy a několika třípatrových budov, nachází se v mírném svahu a je obklopen zahradou. Písčito-oblázková pláž se nachází přímo vedle hotelu (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek). Historické město Lindos je vzdáleno cca 4 km, zastávka autobusu je asi cca 400 m od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.