Lindos White Hotel & Suites

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Ubytování Lindos White Hotel & Suites
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 15 252 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu (v případě zájezdu na 11 dní = 10 nocí, v případě zájezdu na 12 dní = 11 nocí), stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Rodos - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníČtyřhvězdičkový hotel Lindos White Hotel & Suites se nachází v blízkosti malebného zálivu Vlycha. Z hotelu do centra Lindosu je to cca. 3,5 km a od letiště cca 60 km. Autobusová zastávka se nachází přibližně 500 m od hotelu.

UPOZORNĚNÍ: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 3 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážVeřejná písčito-oblázková pláž v zátoce Vlycha je vzdálená přibližně 200 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.K dispozici pro hostyK dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, výtah, směnárna a úschovna zavazadel. Hosté mohou také využít 3 venkovní bazény. Lehátka a slunečníky u bazénů jsou zahrnuty v ceně ubytování. Za příplatek je k dispozici prádelna, žehlící služba, trezor a tenisový kurt a kulečník.InternetV celém hotelu je zdarma k dispozici internet.CateringV hlavní restauraci hotelu Athena se podávají pokrmy řecké, mezinárodní a regionální kuchyně a sezónní jídla. Od 6:00 do 10:00 - kontinentální snídaně formou bufetu; od 10:00 do 10:30 - pozdní snídaně; od 13:00 do 14:30 - oběd formou bufetu; od 19:00 do 21:30 - večeře formou bufetu. Pro milovníky italské kuchyně doporučujeme restauraci "Pine Tree", která je otevřena 3x týdně 18:30-22:00. Další restaurace nacházející se v hotelu, "Grill on the hill - BBQ", nabízí řeckou, italskou a středomořskou kuchyni a je otevřena také 3x týdně 18:30-22:00.Sportovní a animační programDenní animační program (včetně aqua aerobiku) a jednou týdně živá hudba.Webové stránkywww.lindoswhite.grMístní kategorie****Podle našeho názoruJedná se o komorní hotel ve velmi klidné oblasti. Pobyt je určen všem, kteří si chtějí odpočinout a zažít pravou řeckou dovolenou. Moderní a dobře vybavené pokoje potěší i náročného turistu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.