Lymberia

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Faliraki
Název ubytování Lymberia
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 14 463 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu (v případě zájezdu na 11 dní = 10 nocí, v případě zájezdu na 12 dní = 11 nocí), stravování podle popisu hotelu, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5 - 10 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.


Název zájezdu v polském jazyce: Rodos - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Řecku obvykle od 15.6. do 15.9.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotelový komplex se nachází přibližně 800 m od centra města Faliraki s mnoha tavernami, restauracemi a obchody. Do města Rhodos s historickým starým městem je to cca 15 km, na letiště cca 18 km. Autobusová zastávka cca 1 km od hotelu (cca 2 EUR/transfer do města Rhodos). Od hotelu jezdí do města Rhodos také soukromý autobus - cca 5 EUR tam i zpět.

UPOZORNĚNÍ: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 3 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

.PlážObjekt je vzdálen přibližně 750 m od široké, pozvolně se svažující písčito-oblázkové pláže. Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek.

.K dispozici pro hostyKomplex s celkem 140 pokoji se skládá ze tří dvoupodlažních budov (2 přes ulici). Hotel má vstupní halu s recepcí, televizní koutek, hlavní restauraci s terasou a 2 bary: u bazénu a u recepce (nejsou zahrnuty v all inclusive). V zahradní části je velký sladkovodní bazén s oddělenou částí pro děti. Lehátka a slunečníky u bazénu - bez příplatku. Hotel neposkytuje osušky.

.InternetV hotelovém internetovém koutku - za poplatek, Wi-Fi internet - zdarma v prostoru recepce.CateringAll Inclusive: snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) podávané formou bufetu v hotelové restauraci. Kromě toho je v baru u bazénu k dispozici občerstvení: káva, čaj, sendviče, zákusky (10:30-12:00 a 15:30-17:30) a zmrzlina (15:30-17:30). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje se podávají v baru u bazénu 10:30-23:00 (pivo, víno a ouzo 10:30-23:00, místní silné alkoholické nápoje 16:00-23:00).Sportovní a animační programAnimace 6 dní v týdnu (v hlavní sezóně), tenisový kurt, stolní tenis, minigolf, volejbal, vodní pólo, šipky. Pro děti miniklub a dětské hřiště. Za příplatek: noční osvětlení tenisového kurtu, kulečník, videohry a vodní sporty na pláži. Přibližně 4 km od hotelu se nachází jeden z největších vodních parků v Evropě - "Faliraki Water Park".Webové stránkywww.lymberia.grMístní kategorie***Podle našeho názoruDoporučujeme kvůli kompletně zrekonstruovaným pokojům. Zajímavá možnost pro ty, kteří hledají aktivity, o které v centru večírků Faliraki rozhodně není nouze. Jen několik kilometrů odtud se navíc nachází oblíbený aquapark Rhodos.UmiestnenieHotelový komplex se nachází přibližně 800 m od centra města Faliraki s množstvím taverien, restauraácií a obchodov. Do města Rhodos s historickým starým městem je to cca 15 km, na letisko cca 18 km. Rezervace autobusu cca 1 km od hotelu (cca 2 EUR/transfer do města Rhodos). Z hotelu do města Rhodos premáva aj súkromný autobus - cca 5 EUR tam a späť. SLEVA: V cene nie je zahrnutá miestna turistická daň vo výške 1,50 EUR/izba/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii před ubytováním klientů v hotelu..Webová lokalitawww.lymberia.grStravovanieAll Inclusive: raňajky (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) podávané formou bufetu v hotelové restauraci. Kromě toho je v bare pri bazéne k dispozici občerstvenie: káva, čaj, sendviče, koláče (10:30-12:00 a 15:30-17:30) a zmrzlina (15:30-17:30). Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje sa podávajú v bare pri bazéne 10:30-23:00 (pivo, víno a ouzo 10:30-23:00, miestne silné alkoholické nápoje 16:00-23:00)..Miestna kategória***K dispozícii pre hostíKomplex s celkovým počtem 140 pokojů zůstává z troch dvouposchoďových budov (2 cez ulicu). Hotel má vstupnú halu s recepciou, televízny kútik, hlavnú reštauráciu s terasou a 2 bary: pri bazéne a pri recepcii (nie sú zahrnuté v all inclusive). V záhradnej časti sa nachádza veľký sladkovodný bazén s oddelenou časťou pre deti. Ležadlá a slnečníky pri bazéne - bez príplatku. Hotel neposkytuje osušky..Podľa nášho názoruDoporučujeme kvůli kompletně zrekonstruovaným izbám. Zaujímavá možnost pre tých, ktorí hľadajú aktivity, o ktoré v párty centre Faliraki rozhodne nie je núdza. Kromě toho sa len niekoľko kilometrov od hotela nachádza obľúbený aquapark Rhodos..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.