Magda Hotel (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Gouves
Ubytování Magda Hotel (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 22 980 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře vše v hlavní restauraci formou bufetu. Občerstvení během dne, místní alkoholické nápoje a nealkoholické nápoje od 10.00-24.00. lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar s venkovním posezením, TV místnost, minimarket, společenská místnost, bar u bazénu, venkovní bazén s vířivkou, vnitřní bazén, dětský bazén, dětské hřiště a dětský klub.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (na vyžádání možnost 2. přistýlky) mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, TV-SAT, telefon, klimatizaci, ledničku, set na přípravu kávy a čaje, trezor (za poplatek), balkon nebo terasu. Za příplatek možnost pokojů Deluxe, pokoje Premium s jacuzzi nebo se vstupem do společného bazénu nebo s vlastním bazénem (cena na vyžádání).Sport a zábavaMožnosti výletů do okolí, půjčovny aut, motocyklů a kol, vodní sporty (vše za poplatek). Stolní tenis, fitness, badminton, kulečník, šipky, tenis (večerní osvětlení za poplatek), basketbal, volejbal, aerobik, pára, sauna, jacuzzi. Hotel pořádá animační programy pro děti a dospělé, večerní programy s živou hudbou.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel je situován ve vzdálenosti cca 500 m od centra letoviska Gouves. Písečná pláž leží cca 200 m od hotelu (lehátka a slunečníky za poplatek). Letiště v Heraklionu je vzdáleno cca 17 km a živé letovisko Hersonissos je vzdáleno cca 10 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.