Majestic Hotel & Spa (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Ubytování Majestic Hotel & Spa (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 630 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, nealkoholické a místní alkoholické nápoje od 10.00 do 23.00, které lze čerpat v místech a časech určených hotelem a lehké občerstvení během dne v baru u bazénu.

Popis ubytování

VybaveníHotel se skládá z hlavní budovy a 4 vedlejších budov. Součástí vybavení je vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, venkovní bazén s terasou (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky za poplatek), dětské brouzdaliště, malý dětský koutek na hraní u bazénu, bar u bazénu, wellness centrum, internetový koutek (za poplatek) a Wi-Fi (ve vybraných prostorách hotelu zdarma, na pokojích za poplatek).UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti do 12 let nebo jedné pro osobu nad 12 let mají TV-SAT, mini ledničku, individuální klimatizaci, telefon, trezor (za poplatek), koupelnu s WC, fén a balkon nebo terasu. Za příplatek možnost pokojů rodinného typu (cena na vyžádání).Sport a zábavaHotel organizuje příležitostné animační programy. Za poplatek - stolní tenis, kulečník, wellness centrum s možností vstupu od 16 let zahrnující vnitřní vyhřívaný bazén, jacuzzi, fitness, saunu, páru, masáže a kosmetický salon. Letovisko je výborným výchozím bodem k poznávání fascinujícího jihozápadního pobřeží ostrova v rámci lodních výletů. Laganas také nabízí velké zábavní možnosti a noční život, širokou nabídku fakultativních výletů a možnost pronajmutí aut, skútrů a kol.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel nacházející se na hlavní třídě letoviska Laganas s velkým množstvím obchodů, restaurací, barů a diskoték je oblíben především mezi mladými klienty, kteří mají rádi noční život. Hotelová budova je oddělena od hlavní třídy blokem s obchody a diskotékou. Hlavní město Zakynthos se nachází ve vzdálenosti cca 4 km, je zde dobré spojení linkovým autobusem a zastávka v blízkosti hotelu. Písečná pláž s pozvolným vstupem je cca 450 m od hotelu (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.