Marianna Palace Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Kolymbia
Ubytování Marianna Palace Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby lze čerpat od 11.00 - 24.00 hodin, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů.

Popis ubytování

VybaveníK vybavení patří recepce, lobby, restaurace, Wi-Fi (za poplatek), Cocktail bar, bar u bazénu, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, minimarket.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, klimatizaci (15.6.-30.9. zdarma), telefon, chladničku a balkon nebo terasu.Sport a zábavaStolní tenis, tenisový kurt, menší fitness. Vodní sporty na pláži, kulečník (vše za poplatek). Možnost fakultativních výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Marianna Palace se nachází v hezké zahradě na východním pobřeží ostrova Rhodos v klidné části letoviska Kolymbia na úpatí hory Tsambika. Vzdálenost od písčito-oblázkové pláže je cca 500 metrů - 3 x denně hotelový bus na pláž (kromě neděle, 15/6-15/9), lehátka a slunečníky za poplatek. Do centra letoviska s mnoha obchůdky, tavernami a restauracemi je to cca 800 metrů. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 30 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.