Mythos Palace Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta - Chania
Název ubytování Mythos Palace Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 41 581 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníMythos Palace Resort & Spa se nachází pouhé 3 km od rybářské vesnice Georgioupolis v deltě řeky Almiros. Hotel je vzdálen asi 18 km od půvabného města Rethymno a historické město Chania plné trhů, taveren a místních obchůdků je vzdáleno přibližně 2 km. 37 km. Hotel je vzdálen necelých 5 km od slavné kaple Nikolaos, která se nachází na konci kamenného mola.

POZNÁMKA: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

 PlážHotel se nachází přímo u písečné pláže v oblasti Georgioupolis ("Natura 2000"). Hotelová pláž byla Evropskou unií oceněna "Modrou vlajkou". Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma.K dispozici pro hostyBazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky k bazénu na pokoji, 3 restaurace (včetně tematických): plážová restaurace s tradičními řeckými předkrmy, saláty, možností grilování, pizzou, těstovinami, koláči, sladkostmi a čerstvým ovocem. Občerstvení, čerstvé ovoce, koláče a zákusky se podávají od 15:00-17:00; sladký koutek (18:30-22:00), občerstvení v baru u bazénu (11:00-18:00), bar u bazénu (10:00-18:00), bar na pláži (10:00-18:00), lobby bar (9:30-24:00), minimarket, půjčovna aut a kol.InternetVe všech společných prostorách a pokojích je zdarma k dispozici internet.CateringAll Inclusive Premium (ode dne příjezdu do 11:00 do dne odjezdu): kontinentální snídaně (06:30-07:30), americká snídaně formou bufetu (07:30-10:00), pozdní kontinentální snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:00), pozdní večeře (22:00-06:30). Je možné si objednat bezlepková jídla a jídla pro vegetariány (nutná předchozí informace).

Široký výběr nápojů: lahvová krétská a řecká vína, točené pivo, nealkoholické nápoje, voda, džusy, čerstvý pomerančový džus, během snídaně filtrovaná a instantní káva, espresso, cappuccino, horká čokoláda. Stolní servis.

Tematická restaurace (18:30-21:30) s různými chutěmi mezinárodní kuchyně (každý týden tematické večery, např. italská, mexická nebo s mořskými plody). Rezervace alespoň jeden den předem je nutná.Sportovní a animační programHotel nabízí sportovní a animační program: jógu, pilates, aqua aerobik, hry a aktivity v bazénu a na pláži, volejbal, stolní tenis, každodenní večerní zábavní program, 6× týdně mini diskotéku. Pro nejmladší hosty hotel nabízí miniklub (4-12 let) s dětskými animacemi 6x týdně od 10.00 do 12.30 a od 15.00 do 17.30.

Přibližně 200 m od pláže se navíc nachází zařízení pro vodní sporty (za poplatek).

V lázeňském centru je možné využít fitness a krytý bazén.

 Webové stránkyhttps://www.mythos-palace.gr/Místní kategorie*****Podle našeho názoruHotel je ideálním výchozím bodem pro poznávání turisticky nejnavštěvovanějších měst v okolí, jako jsou Chania a Rethymno. V okolí lze prozkoumat i méně známé atrakce, jako je jezero Kournas nebo malebná vesnička Argiroupolis s vodopády. Pro ty, kteří rádi tráví čas lenošením, nabízí hotel dostatek prostoru pro moře a opalování i bohatý zábavní a animační program.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.