Numo Ierapetra Beach Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Ierapetra
Název ubytování Numo Ierapetra Beach Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 760 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří, bezlepková strava,

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV Evropské pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.Mimořádné nabídkyPolopenze ZDARMA!

Večeře ZDARMA podávaná v hlavní restauraci platí pro všechny pobyty od 20.4. do 31.5.2024Polopenze se slevou 50 %

Večeře se slevou 50 % platí pro pobyty od 1.6. do 30.6.2024PolohaLuxusní hotel Numo Ierapetra Beach Resort se nachází na jihovýchodě Kréry, 5 kilometrů od centra nejjižnějšího města Evropy Ierapetra, u dlouhé pláže s černým pískem. Ierapetra má díky své poloze nejnižší počet srážek a nejvyšší počet slunečných dní z celého Řecka.Vybavení hotelurecepce, room servis,restaurace Tamaris s vynikající středomořskou a lokální kuchyní s využitím místních produktů, restaurace Menoa Cretan Cuisine s nabídkou krétských specialit,lobby bar, bar u pláže a bazénu, řecký kafenion,parkoviště, možnost pronájmu aut a motorek,venkovní kino, butik s nabídkou letního oblečení, minimarketRelaxace & wellnessElethrea Boutique Spa - sauna, hammam, masáže, kosmetické a zkrášlující péčeInternetové stránky hoteluwww.numoierapetra.com

Popis lokality ubytování

Obecný popisIerapetra na jihovýchodním pobřeží Kréty bývá označována za nejjižnější město Evropy. Nachází se asi 100 km jihovýchodně od letiště v Heraklionu a 36 km od známého letoviska Agios Nikolaos. V posledních desetiletích se městečko s asi 16 000 obyvateli stalo oblíbeným cílem zahraničních turistů, kteří preferují dovolenou na Krétě především kvůli nádherným plážím.Půvabné staré město s dlážděnými uličkami a spoustou květin si stále zachovává poklidnou atmosféru. Pobřežní městská promenáda města Ierapetr je plná kaváren a taveren, které nabízejí čerstvé ryby a dary moře z místního rybářského přístavu.Transfer z letiště v Heraklionu asi 95 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.