Porto Carras Meliton

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Chalkidiki, Porto Carras
Název ubytování Meliton Thalasso & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 800 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování polopenze formou programu Dine around, možnost dokoupení all inclusive

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaHotel Porto Carras Meliton se nachází přímo u průzračně modrého moře s pěknou dlouhou pláží a několika malými přírodními zátokami, na prostředním výběžku poloostrova Chalkidiki, Sithonii, asi 2 kilometry od městečka Neos Marmaras, kam mohou klienti dojet autobusem anebo využít kyvadlové lodní dopravy s odjezdem každou hodinu.Vybavení hoteluněkolik restaurací, pool bar, bar na pláži,klenotnictví, minimarket, půjčovna aut, bankomat,známé 18jamkové golfové hřiště a marina s jachtami a plachetnicemiRelaxace & wellnessSpa & Thalassoteraphy centrum s krytým bazénem s mořskou vodou, lázeňským bazénem s vysokým stupněm slanosti mořské vody, dvěma fitness centry a širokou nabídkou wellness služeb včetně sauny, parní lázně a kosmetického ošetřeníInternetové stránky hoteluwww.portocarras.com

Popis lokality ubytování

Obecný popisLuxusní areál Porto Carras se nachází na prostředním výběžku poloostrova Chalkidiki - Sithonii - asi 2 kilometry od městečka Neos Marmaras. Krásný rekreační komplex u moře, zasazený v olivovém háji o celkové rozloze 475 tisíc m², nabízí svým návštěvníkům sportovní vyžití i zábavu. Je tu známé 18jamkové golfové hřiště, marina s plachetnicemi, potápěčské centrum, tenisové kurty, půjčovna horských kol, hřiště na volejbal, basketbal, fotbal a stolní tenis. V Porto Carras lze zajistit i projížďku na koních. Součástí areálu jsou obchody, restaurace, bary, kasino a divadlo. Spojení po areálu zajišťuje vláček, do 2 kilometry vzdáleného městečka Neos Marmaras mohou klienti dojet autobusem anebo vodním taxi.
Pobytové zájezdy a relaxace

Komplex Porto Carras nabízí také relaxační pobyty: Wellness služby včetně sauny, vnitřního bazénu, kadeřníka, aerobiku, masáže či kosmetiky. Lze také absolvovat několikadenní speciální programy.
Transfer z letiště asi 1 hodinu a 45 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.