Porto Elounda Golf and Spa Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Elounda
Název ubytování Porto Elounda Golf & Spa De Luxe Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 830 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování polopenze formou bufetu, od 21.5. do 30.9.2022 možnost dokoupení programu Dine Around

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduVečeře formou bufetu v restauraci Nafsika ZDARMA nebo kredit v hodnotě 30 € na dospělou osobu denně pro využití à la carte restauracích..
Bezplatný vstup do 4.000 m velkého parku Kid’s Ark s tobogány a pestrým denním programem (platí pro děti od 5 do 12 let).
Na uvítanou pro všechny děti v suitách mini VIP balíček.
Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaLuxusní hotelový komplex Porto Elounda Golf and Spa Resort se rozkládá necelé 2 kilometry od rybářské vesnice Elounda. Romantické městečko Agios Nikolaos je v dosahu 9 kilometrů.Vybavení hoteluvelký sladkovodní bazén s dětským brouzdalištěm, hlavní restaurace Nafsika, à la carte restaurace, taverna Odysseas, beach bar a lounge bar, Kirki bar,obchody s módními doplňky, golfovým vybavením, zlatnictví, kadeřnický salón,yacht club, 9jamkové golfové hřiště,heliport, kongresové centrumRelaxace & wellnessluxusní lázeňské centrum Six Senses Spa, thalassotherapie, relaxační kúry, vyhřívaný bazén, fitness centrum, sauna, parní turecké lázněInternetové stránky hoteluwww.portoelounda.gr

Popis lokality ubytování

Obecný popisElounda, malebný přístav na severovýchodě Kréty, je vzdálený 65 kilometrů na východ od Heraklionu. Dovolená Kréta - Elounda to jsou nádherné přírodní scenérie a špičková úroveň nabízených služeb. Díky několika luxusním hotelovým komplexům se Elounda stala prominentním letoviskem , které navštěvují známé osobnosti kulturního a politického života z celého světa. Střídají se tu písečné a kamenité pláže, obojí vhodné k provozování vodních sportů, zejména surfování. Z Eloundy je lodní spojení na ostrov Spinalonga.
Transfer z letiště v Heraklionu asi 60 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.