Princess Andriana Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Kiotari
Název ubytování Princess Andriana Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 28 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne (10.30-18.30 hod. a 21.30-23.45 hod.), rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.45 hod.) pivo, víno, alkohol, koktejly, nealkoholické nápoje, káva, čaj v místech a časech určených hotelem. Možnost večeře v á la carte restauraci 1x za pobyt (nutná rezervace předem).

Popis ubytování

VybaveníHotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých bloků a nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, hlavní restauraci, a la carte restauraci, několik barů, beach bar, venkovní bazén, vnitřní bazén, terasu na slunění (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), konferenční místnost, mini market, fitness centrum.UbytováníDvoulůžkový pokoj Deluxe s možností jedné přistýlky je vybaven vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, SAT-TV, klimatizací, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích typu Deluxe Pool View, Deluxe room Side Sea View, Deluxe room Sea View, Family room, Junior suite, ceny na vyžádání.Sport a zábavaTenis (osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky, plážový volejbal, hřiště na minifotbal, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo (vše zdarma). Wellness centrum (sauna, whirpool, vnitřní bazén vše zdarma, kadeřnictví, masáže, manikůra, pedikůra vše za poplatek). Vodní sporty na pláži za poplatek. Hotel pořádá denní a večerní animační a zábavné programy pro děti a dospělé.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový resort se nachází na jihu ostrova, v oblíbeném letovisku Kiotari, cca 50 m od písčito-oblázkové pláže (přístupná podchodem pod místní komunikací, lehátka a slunečníky zdarma). V městečku najdeme restaurace, taverny, bary. Nedaleko Kiotari se nachází vesnička Asklépio, která je v původním řeckém stylu s typickými bílými domečky a nad vesnicí se tyčí majestátní trosky hradu z 13. století. Resort se nachází cca 15 km od města Lindos a cca 55 km od města Rhodos.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.