Rodos Princess Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Kiotari
Název ubytování Rodos Princess Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 620 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníModerní hotelový komplex disponuje vstupní halou s recepcí, výtahy, hlavní restaurací, lobby barem, snack barem, kavárnou, internetovým koutkem (za poplatek), TV místností, vnitřním bazénem, venkovním bazénem, dětským bazénem s brouzdalištěm a se skluzavkou, terasou s lehátky, slunečníky a osuškami (u bazénu i pláží zdarma), beach bar, Wellness centrum, fitness a obchody.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možnosti jedné přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem a balkonem nebo terasou. Možnost za příplatek pokoje s výhledem na moře, Suite Executive, Suite Family.Sport a zábavaWellness centrum nabízí masáže (za poplatek), fitness centrum, kadeřnický salón, 2 tenisové kurty zdarma (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, minigolf, basketbal, stolní tenis, fitness a boccia, Herna, biliár či videohry (za poplatek). Jednou týdně bývá řecký večer a orientální show. Pro děti mini klub (4-12 let) a junior klub (12-17 let), dva dětské bazény (z toho jeden se skluzavkami), dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový resort, který se skládá z několika budov, umístěných do krásné zahrady na kopci v klidné lokalitě s panoramatickým výhledem na moře nad zátokou Kiotari. Písčito-oblázková pláž je v bezprostřední blízkosti hotelu oddělena pouze místní komunikací (lehátka a slunečníky zdarma). Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 55 km, historické městečko Lindos cca 15 km a tradiční vesnice Asklipios je vzdálena 5 km (možnost spojení linkovými autobusy, autobusová zastávka u hotelu).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.