The Royal Blue a Luxury Beach Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Panormo
Název ubytování The Royal Blue a Luxury Beach Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 360 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze, dietní jídla po předchozí domluvě

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.Mimořádné nabídkyPolopenze ZDARMA!

Večeře ZDARMA podávaná v hlavní restauraci platí pro všechny pobyty od 4.5. do 31.5.2024Polopenze se SLEVOU 50 %

Večeře s 50% SLEVOU podávaná v hlavní restauraci platí pro všechny pobyty od 1.6. do 30.6.2024PolohaElegantní hotel The Royal Blue Resort and Spa se nachází přímo u soukromé zátoky na severním pobřeží Kréty. Nejbližší vesničkou je malebné Panormo s rybářskými tavernami, město Rethymno je vzdáleno asi 22 kilometrů.Autobusová zastávka se spojením do Heraklionu i Chanie je pouhých 300 metrů od hotelu. V docházkové vzdálenosti menší supermarket.Vybavení hoteluhlavní restaurace Symposium, à la carte restaurace Asterias s nabídkou rybích specialit, à la carte restaurace Elia s nabídkou krétské kuchyně, středomořská restaurace Alatiněkolik barů – pool bar, lobby bar, bar Ammos na pláži, business centrum, knihovna, minimarket, butik, klenotnictví, půjčovna autRelaxace & wellnesshotelové lázně s venkovními terasami Pure Senses Spa & Fitness Center - péče o celé tělo včetně masáží, sauny a parních lázní, solná jeskyně, krytý vyhřívaný bazén s mořskou vodou, kadeřnictví, manikúra a pedikúraInternetové stránky hoteluwww.royalblueresort.com

Popis lokality ubytování

Obecný popisLetovisko Panormos se nachází na severním pobřeží ostrova Kréta, asi 25 kilometrů na východ od města Rethymno. Nabízí dovolenou v poklidné atmosféře tradiční krétské vesničky s rybářským přístavem. Panormos - půvabné místo s malebnou písečnou pláží, poskytuje ideální podmínky pro pohodovou dovolenou na Krétě. V malém letovisku nechybí taverny s nabídkou místních specialit, typické kavárny, supermarket, lékařská ordinace a lékárna i několik obchůdků se suvenýry.
Transfer z letiště v Heraklionu asi 55 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.