The Westin Resort Costa Navarino

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Peloponés, Costa Navarino
Název ubytování The Westin Resort Costa Navarino
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 26 340 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu, možností dokoupení večeří

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaThe Westin Resort Costa Navarino, situovaný v oblasti Messinia na jihozápadním Peloponésu, zajišťuje skvělé zázemí klientům všech generací včetně rodin s dětmi. Vzhledem k tomu, že přímo u hotelu se nachází golfové hřiště Dunes Course a na další tři hotelové areály je zajištěno spojení hotelovým schuttle busem, oblíbili si ho také golfisté. Letiště v Kalamatě je v dosahu 45 kilometrů, nejbližší vesnička Gialova je vzdálena šest kilometrů.Autem se můžete z rezortu snadno dostat za poznáním slavných míst řecké historie - antickou Olympii, byzantské město Mystras nebo Nestorův palácVybavení hoteluněkolik restaurací s nabídkou jídel od světově oceněných šéfkuchařů - hlavní restaurace Morias, italská restaurace s venkovním kinem, řecká taverna, asijská restaurace, bar s nabídkou rostlinných čajů, sendvičů a salátů, pool bar a bar s restaurací na pláži, resort využívá kvalitních potravin z místních biofarem, tradiční řecká kavárna,holičství a kadeřnictví,knihkupectví, lékárna, bankomat,prádelna, čistírna,možnost zajištění pronájmu auta,obchodyKlienti resortu Westin mohou využívat restaurace a další vybavení sesterského hotelu Romanos, s výjimkou bazénuRelaxace & wellnessAnazoe spa nabízí na ploše 4000 m² široký výběr speciálních léčebných procedur k celkové relaxaci, revitalizaci a omlazení, včetně thalassoterapie a masáží využívajících bohaté přírodní zdroje. Zaměřuje se především na terapie využívající olivový olej podle postupů dochovaných ze starověku. Můžete si tu také dopřát koupel ve slané vodě a vířivky. Součástí centra je mimo jiné krytý bazén, sauna s bylinnou párou, ledová jeskyně a různé typy masážních sprch. Využít lze různé druhy kosmetických služeb včetně manikúry a pedikúry.Internetové stránky hoteluwww.westincostanavarino.com

Popis lokality ubytování

Obecný popisCosta Navarino je luxusní areál v oblasti Messinia na jihozápadě Peloponésu, v místech s 4 500 let dlouhou historií, dosud nedotčených masovou turistikou. Je situován okolo zálivu s téměř kilometr dlouhou písečnou pláží, poblíž členitého pobřeží Peloponésu s malými zálivy, chráněnými skalisky. V krajině, porostlé po staletí olivovníky a vinicemi, se nachází řada pozůstatků z mykénské doby, ruiny klasických starověkých chrámů, středověké hrady a byzantské kostely.
Vzdálenost od správního centra Messinie, města Kalamata, je asi 45 kilometrů, od Athén ho dělí 250 kilometrů. Do nejbližšího přístavního městečka Pylos, vzdáleného 14 kilometrů a vesničky Gialova v dosahu 6 kilometrů je autobusové spojení.
Moderní komplex na Peloponésu je postupně rozšiřován v souladu s ekologickými hledisky a udržitelností, aby nebyla porušena místní příroda. Ve snaze o zachování krajinného rázu bylo přesazeno na 16 000 olivovníků, včetně staletých stromů. Hlavní filosofií komplexu Costa Navarino je vytvoření ideálního místa pro rekreaci, sport a zábavu s ohledem na místní flóru a faunu tak, aby jeho návštěvníci trávili dny odpočinku v souladu s přírodou. V pečlivě upravené krajině se spoustou zeleně přibyl v roce 2022 k hotelům The Westin Resort a The Romanos Luxury Collection třetí hotel nazvaný W Costa Navarino a v srpnu 2023 byl zahájen provoz prestižího hotelu Mandarin Oriental.
Transfer z Athén asi 3 hodiny
Transfer z Kalamaty asi 40 minut



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.