Tsampika

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Faliraki
Název ubytování Tsampika
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 11 288 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníKomorní hotel skládající se z několika budov se nachází v klidné oblasti, jen cca 900 m od centra rušného, ​​známého města Faliraki, kde lze najít místní taverny, obchody a diskotéky. Cca 3 km od hotelu Tsampika se nachází aquapark - „Faliraki Water Park”. Hlavní město ostrova - město Rhodos je vzdáleno jen cca 13 km (výhodné spojení autobusem nebo taxíkem). Nedaleko hotelu (cca 400 m) je zastávka místní autobusové dopravy. V docházkové vzdálenosti od hotelu je také minimarket. Letiště je vzdáleno cca 19 km. UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 3 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.PlážHotel Tsampika se nachází cca 900 m od písčito-oblázkové pláže. Lehátka a slunečníky na pláži - za příplatek (cca 10 EUR/den/set: 2 lehátka + slunečník).K dispozici pro hostyHotel nabízí úžasnou rodinnou atmosféru, má recepci, restauraci a 2 bary (1 mimo All Inclusive). Hostům je k dispozici bazén a brouzdaliště. Za příplatek: trezor na recepci (cca 10 EUR/týden) a bezplatné parkoviště. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma. Hotel neposkytuje plážové osušky.InternetV lobby Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.CateringAll Inclusive: snídaně (07:30-10:00), obědy (13:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Místní nealkoholické nápoje, stejně jako pivo a víno (10:00-22:00), ouzo a nápoje na bázi ouzo (12:00-15:30 a 18:00-22:00). Lehké občerstvení, káva a čaj (17:00-17:30).Sportovní a animační programHotel neorganizuje animace, ale klienti mohou využívat náš vlastní Figloklub, který nabízí animace, hry a aktivity pro děti v polštině! Za příplatek: půjčovna sportovních potřeb na pláži.Webové stránkywww.tsampika-hotel-faliraki.grMístní kategorie***+Podle našeho názoruTento komorní rodinný hotel doporučujeme těm, kteří hledají zábavu v blízkosti prázdninových letovisek a zároveň si cení výhody All Inclusive za přijatelnou cenu.Opinie klientówZákazníci hodnotí tento hotel 4,7/6. Podívejte se na recenze: https://r.pl/rodos-wczasy/tsampika



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.