Dolný Smokovec - Apartmány Credo

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Název ubytování Dolný Smokovec - apartmány Credo
Typ ubytování Apartmány a studia
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 650 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Ubytování v apartmánech Credo je vhodné pro rodiny s dětmi, pro turisty a také pro návštěvníky Tatranského národního parku, který Vám nabízí túry vhodné pro děti, i pro dospělé, cyklostezky, zda v zimě skvělou lyžovačku, která je zárukou aktivní dovolené. Nejbližší lyžařské středisko je vzdáleno pouhých 50 m (Greguška SKI), další středisko je ve Starém Smokovci (2,5km). Celoročně k dispozici aquaparky AQAUCITY Poprad (11 km) nebo termální koupaliště Vrbov (25 km). S dětmi doporučujeme navštívit Dinopark, Tricklandiu, Wild Park, Poliankovo ​​nebo Spider Park. Velmi zajímavá je i kultura a památky v okolí.

POZNÁMKA
Auto zaparkujete na bezplatném parkovišti před ubytováním.Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.Možno objednat vstup do wellness / bazénu v hotleu Amalia (vnitřní vyhřívaný bazén, finská sauna, pára, whirlpool, solárium a masáže za poplatek).Na místě možnost dokoupit: - palety do krbu 5 €- úklid pokoje 5 €- výměna ložního prádla 20 €- zapůjčení županu 5 €

Popis stravování

bez stravy (apartmány mají vybavenou kuchyňku), za příplatek snídaně (bufet) a večeře (bufet), které se podávají v hotelu Amalia (700 m).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování, Wi-Fi, parkování, ložní prádlo a ručníky.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍsnídaňová restaurace (Credo Old), wellness (Credo 3 - dvě sauny, vířivá vana a odpočinkové lehátka), terasa, možnost grilování a opékání, pro děti: pískoviště, houpačka a trampolína; parkování zdarma před apartmány.VYBAVENÍ POKOJŮApartmány Credo skládají z 13 apartmánů, 2 dvoulůžkových pokojů a 2 rodinných pokojů, které jsou rozděleny do 4 apartmánových domů: Credo1, Credo2, Credo3 a CredoOld. Credo Old: 2lůžkové pokoje, některé s možností přistýlky (pevné lůžko) a 3lůžkové Apartmány Standard s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), lednice, rychlovarná konvice, SAT-TV, Wi-Fi (zdarma). Apartmány navíc: vybavená kuchyňka s jídelním posezením, ložnice (manželská postel + samostatné lůžko), rozkládací gauč (možnost až 2 přistýlek). Credo 1+2: 4lůžkové apartmány Superior s možností 2 až 3 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), krb, SAT-TV, Wi-Fi (zdarma), vybavený kuchyňský kout (lednice, rychlovarná konvice, sklokeramická deska), jídelní posezení, v obývací místnosti rozkládací gauč (možnost až 2 přistýlek), 2x ložnice (1x manželská postel, 1x dvě oddělená lůžka nebo 1x manželská postel + samostatné lůžko, 1x lůžko + přistýlka). Jeden z apartmánů v budově CREDO 2 bezbariérový. Credo 3: 2lůžkové apartmány Superior s možností 2 přistýlek, 6lůžkový apartmán Deluxe s možností 2 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), krb, SAT-TV, Wi-Fi (zdarma), vybavený kuchyňský kout (lednice, rychlovarná konvice, sklokeramická deska), jídelní posezení, v obývací místnosti rozkládací gauč (možnost až 2 přistýlek), 1x ložnice (1x manželská postel). Apartmán Deluxe navíc - 2x ložnice (1x manželská postel, 1x dvě oddělená lůžka) + 1x vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceMiniaturní velehory nebo jediné pořádné česko-slovenské hory? Ať už se k Vysokým Tatrám stavíte jakkoliv, jejich jedinečnou pozici mezi středoeveropskými horami to nijak nemění. Vysoké Tatry je největší pohoří na Slovensku. Délka Vysokých Tater je zhruba 26 km a šířka 17 km. Tatry jsou ve 1200 km dlouhém oblouku Karpat jedinečnou příležitostí, jak na malé ploše najít téměř všechny znaky velehor. Rozeklané štíty, dlouhé horské hřebeny, doliny plné nádherně kvetoucích rostlin a velké množství zajímavých živočichů se tu střetávají na ploše pouhých 738 km2. Rádi čísla? Tatry jsou dlouhé více než 55 km, široké 17 km a jsou nejvyšší horskou skupinou v karpatském oblouku. Národní park Vysoké Tatry patří ke zdejším nejstarším — založili ho v roce 1948. Vydáte-li se na méně turisticky profláklá místa, můžete potkat kamzíka, sviště, rysa, vlka a v nižších částech i medvěda. Tatry jsou také pověstné čistým vzduchem. Zhluboka se nadechněte a nabijte energii ve stínu zdejších horských velikánů. Výlet visutou lanovkou na Lomnický štít nebo s rodinou na Hrebienok? Dolů do Belianské jeskyně, nahoru obdivovat skalní stěny – třeba na Rysy, ponořit se do termálních pramenů – kousek v Popradu nebo si v zimě vyzkoušet nejvýše položený areál pro lyžování na Slovensku – v Tatranské Lomnici. To vše a mnohem více můžete ve Vysokých Tatrách zažít.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.