Hotel Hills, Stará Lesná

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Ubytování Hotel Hills, Stará Lesná
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem od 5 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Název hotelu Hills 4* - vystihuje nejenom atmosféru, ale i místo kde se nachází. Poloha hotelu, jeho architektura i celkový dizajn jsou úzce propojené s okolní přírodu. Hotel Hills propojuje sílu tatranské přírody s dokonalým zážitkem - nachází se v krásném a tichém prostředí Staré Lesné přímo pod Lomnickým štítem.
Nově otevřený, zrekonstruovaný (od 1.06.2021!) nadstandardní hotel Hills, hotel s rodinnou atmosférou a wellness službami přímo v Tatranské přírodě. Ideální nejenom pro rodiny s dětmi.
Ubytování: 69 pokojů v různých kategoriích (Standard, Superior, Mezonetové pokoje anebo Biznis, Junior Suite a Honeymoon apartmány) zařízené v horském stylu v souladu s přírodou. Prostranné útulné a luxusní prostory vytvořené z dubového dřeva, přírodních materiálů v přírodních barvách. Dětská postýlka ZDARMA.

Nature Wellness centrum Finská, parní, bylinková, infra sauna, ceremoniální přírodní sauna - suchá, ledopád, ochlazovací bazén, horské jezírko s vířivkou, jacuzzi, zážitkové sprchy, kryté relaxační bazény s vířivkami a tryskami, oddechová místnost, terasa.
Masáže a procedury

Stravování: Hills restaurant: s letní terasou a krbem - mezinárodní i tradiční slovenská kuchyně, exkluzívní vinotéka, Lounge Bar & Café s venkovní terasou a krbem s nezapomenutelným výhledem na Vysoké Tatry a přírodní tatranské jezírko - široká nabídka lahodných káv, kvalitních alkoholických nápojů, vynikajících vín a světoznámých rumů, Cigar & Cognac lounge -pro milovníky kvalitních rumů, koňaků a cigaret, Pool Bar &SPA bar u bazénu - exotické koktejly, čerstvé šťávy, čaje z celého světa, skvělá káva, nebo nápoje s tajnými recepturami pro zdraví a relax.

Animační program: Každý pátek a sobotu je v hotelu zábavný program pro děti a dospělé, cvičení v bazénu, soutěže, dětské párty, diskotéky s maskotem. Dětský pohádkový koutek (pro děti 2 - 12 let) vedle Lobby baru. Vybavení: TV kino s pohádky, X-BOX, společenské hry a množství zábavných hraček pro všechny děti. Tvořivé dílny a dětský miniclub, kde sa o zábavu počas víkendů postarají zkušení animátoři.
Vybavení pro děti:
Pro děti bezplatně na vyžádání: dětská postýlka, dětské stoličky, dětský stupínek, dětské vaničky, nočníky, ohřívač lahví, pojistky do zásuvky, župan, dětské menu v restauraci. Na recepci k zakoupení základní potřeby pro dítě: dětské pleny, pleny do vody, rukávníky na plavání nebo plovací potřeby.
Hotel je nekuřácký.
Domácí mazlíčci povoleni.
Hotel je bezbariérový, nedisponuje pokoji pro imobilní hosty.
Parkování na hlídaném hotelovém parkovišti ZDARMA

Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu!
CK nenese zodpovědnost za počasí, ani sněhové podmínky ve střediscích.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Pokoj Standard: (pro 2 osoby + max. dětská postýlka) vybavení: ortopedické matrace, antialergické peřiny, koupelna se sprchou/WC, fén, kosmetický set, župan, pantofle, LCD TV 40“, telefon, trezor, minibar, set na kávu a čaj. Některé z pokojů s balkonem. Wi-Fi. (18,3m² - 33,8m²)

Pokoj Superior:(pro max. 2 osoby + 2 deti): vhodné pro rodiny s dětmi, ložnice propojena s obývacím pokojem. Vybavení: 2 pevné lůžka a rozkládací gauč, antialergické peřiny, koupelna se sprchou/WC, fén, kosmetický set, župan, pantofle, LCD TV 40“, telefon, trezor, minibar, set na kávu a čaj.Některé z pokojů s balkonem. Wi-Fi.(27m² - 37m²)

Pokoj Mezonet:(pro 2 - 4 osoby) dvoupodlažní pokoj, francouzské okna, bez balkonů, klimatizace, v každém patře ložnice s vlastní koupelnou. Vybavení: antialergické peřiny, koupelna se sprchou/WC, fén, kosmetický set, župan, pantofle, LCD TV 40“, telefon, trezor, minibar, set na kávu a čaj. Wi-Fi.(65m²)

Junior Suite apartmán:(možnost dětské postýlky nebo 2x přistýlky) prostorný apartmán s francouzským oknem, bez balkonů, klimatizace. Vybavení: antialergické peřiny, koupelna se sprchou/WC, fén, kosmetický set, župan, pantofle, LCD TV 40“, telefon, trezor, minibar, set na kávu a čaj. Wi-Fi.(29,5m² -33,5m²)

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.